06 / 05 / 2024

beymen suadiye ne zaman açılacak

beymen suadiye ne zaman açılacak

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Uşaklıgil Apartmanı, Akiş GYO-Beymen işbirliğiyle yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor.

BEYMEN Suadiye 481 yarın açılıyor!

BEYMEN 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği en büyük cadde mağazası BEYMEN Suadiye 481'i yarın Bağdat Caddesinde açacak.

Beymen, Suadiye'de yeni mağaza açacak!

Beymen, Bağdat Caddesi'nin dokusu ile örtüşen yeni mağazasıyla ziyaretçilerine sıcak bir ev ortamı sunmaya ve yeni sezonda alışveriş deneyimine farklı bir soluk katmaya hazırlanıyor.

Suadiye Sahil Sitesi ne zaman teslim?

19 katlı tek kule ve üç katlı sekiz blok şeklinde dizayn edilen Suadiye Sahil Sitesi Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Suadiye Sahil Sitesi ne zaman teslim?

Dekon Suadiye Ametist 3 ay sonra teslim!

Bugüne kadar teslim ettiği projelerle pek çok kişiyi ev sahibi yapan Dekon İnşaat, Suadiye'de inşa ettiği Dekon Suadiye Ametist projesi için yepyeni bir kampanyaya imza atıyor.

Suadiye Dekon Ametist daire fiyatları!

Suadiye Dekon Ametist daire fiyatları 876 bin TL'den başlıyor. Bağdat Caddesi'ne yakın konumda yükselen Dekon Ametist projesi yıl sonu teslim edilecek...

Dekon Suadiye Ametist ödemeleri!

3 blok şeklinde yükselen proje Bağdat Caddesi'ne 350 metre uzaklıkta bulunuyor. Proje toplam 152 adet daireden meydana geliyor. Dekon Suadiye Ametist ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.

Dekon Suadiye Ametist'te fiyatlar 810 bin TL'den başlıyor!

Bağdat Caddesi'ne 350 metre uzaklıkta inşa edilen Dekon Suadiye Ametist projesi toplam 3 bloktan oluşuyor. Projede konutların fiyatları 810 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Dekon Suadiye Ametist ödeme planı!

3 blok şeklinde yükselen proje konum bilgisine göre Bağdat Caddesi 'ne 350 metre uzaklıkta inşa ediliyor. Dekon Suadiye Ametist ödeme planına göre banka kredisi kullanılabiliyor.

Dekon Suadiye Ametist fiyatları!

Dekon İnşaat tarafından inşa edilen proje konum bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 350 metre uzaklıkta inşa ediliyor. Dekon Suadiye Ametist fiyatları 810 bin TL 'den başlıyor.

Akiş ile Beymen Bağdat Caddesi'ni yeni bir kimliğe kavuşturacak!

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Uşaklıgil Apartmanı, Akiş GYO-Beymen işbirliğiyle yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor.

Suadiye su kesintisi 24 Kasım 2014 süresi!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinin Suadiye mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 24 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

beymen suadiye ne zaman açılacak Haberi

beymen suadiye ne zaman açılacak

Akiş GYO,  Beymen’le yepyeni bir projeye imza atıyor. Proje kapsamında Bağdat Caddesi üzerinde yer alan Uşaklıgil Apartmanı, Beymen’in ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda yeniden hayata geçirilecek ve 5 katlı müstakil bir bina olarak hizmet vermeye başlayacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor. 


İşbirliği ile bilgi vermek üzere düzenlenen basın buluşmasında bir konuşma yapan Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ.Gökşin Durusoy  “AVM yatırımlarımıza alternatif bir yaklaşımla adım attığımız cadde mağazacılığında ilk işbirliğimizi Beymen ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Uşaklıgil Apartmanı’nı Beymen için dünya standartlarındaki mimari yaklaşımımızla yepyeni bir kimliğe kavuşturacağız” dedi. Türkiye’de GYO’lar arasında bir ilk olarak Akiş’in cadde mağazacılığına yatırım yaptığını söyleyen Durusoy “Cadde mağazacılığına yatırım yaparken hedefimiz sektörde sürdürülebilir, yenilikçi çalışmalara imza atmaktı....