29 / 04 / 2024

beyoğlu amorti süresi

beyoğlu amorti süresi

Dünyanın sadece gelişmekte olan ülkelerdeki gayrimenkul piyasalarına odaklanan ilk uluslararası bilgi şirketi REIDIN’in raporlarına göre, amortisman süresinde 10.9 yıl ile en hızlı ilçe Beyoğlu oldu.

İstanbul'da apartmanların amorti süresi 20-25 seneye ulaştı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. Yazıcı, İstanbul'da apartmanların amorti süresinin 20-25 seneye ulaştığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde yeni süreç!

Bir süredir şehir yenileme projesi süren Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi 3550. adada beklenen süreç için düğmeye basıldı ve önceden tebliğ edilen hukuki sürede evlerini tahliye etmeyen hak sahiplerinin binalarında elektrik, su ve doğalgaz erişimi kesildi. 

Halk GYO Beyoğlu Binası 168 bin TL'ye 20 yıllığına kiralandı!

Halk GYO'nun "Beyoğlu Binası"sının tamamının, "Taksim Yatırım Gayrimenkul A.Ş." firmasına kiralanmasına aylık 168 bin TL'ye kiralanmasına ilişkin 10+10 yıl süreli sözleşme imzalandı.

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Sütlüce Mahallesi, 3218 ada, 22 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 2 Nisan 2019 tarihinde askıya çıkarıldı.

Beyoğlu konut yatırımcısına kazandırıyor!

Beyoğlu, konut yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bölgede yapılan yatırımın geri dönüşüm süresi 17 yıl olarak belirtiliyor. İstanbul’da bazı ilçelerde bu süre 31.5 yıla kadar yükseliyor. 

Beyoğlu'nda konutların geri dönüş süresi 13,5 yıl!

Beyoğlu konutta 13,5 yıllık geri dönüş süresiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Bakırköy ise 31,5 yıllık amortisman süresiyle geri dönüş süresi en uzun ilçe oldu. 

Konutta amorti süresi 30 yıla çıktı!

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Şehriban Kıraç, köşesinde konutta amorti süresinin 30 yıla çıktığını vurguladı. İşte o haber...

Beyoğlu’ndaki binanın çatısına yapılan havuz mahkemelik oldu!

Beyoğlu'ndaki bir binanın çatısına yapılan havuz mahkemelik oldu, Serdar Bilgili'nin patronu olduğu şirket hakkında suç duyurusunda bulundu.

TOKİ Beyoğlu 397 yeni konut ihalesi bugün!

TOKİ ve Beyoğlu Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen İstanbul Beyoğlu, Örnektepe-Sütlüce Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek olan 397 yeni konut ve 20 dükkan için altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Beyoğlu Yusuf Ağa Sıbyan Mektebi restore edildi!

18. yüzyıl mimarisinin önemli yapıtlarından birisi olan Yusuf Ağa Sıbyan Mektebi’nde Beyoğlu Belediyesi’nin destekleriyle başlatılan restorasyon çalışması tamamlandı.

Beyoğlu'nda 35 firmayla 47 proje sürüyor!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, MIPIM 2017 öncesinde düzenlenen basın toplantısında buluştu. Toplantıda konuşan Demircan bölgedeki yatırımları ve projelerdeki son durum hakkında bilgi verdi.

beyoğlu amorti süresi Haberi

beyoğlu amorti süresi

Dünyanın sadece gelişmekte olan ülkelerdeki gayrimenkul piyasalarına odaklanan ilk uluslararası bilgi şirketi REIDIN’in raporlarına göre, amortisman süresinde 10.9 yıl ile en hızlı ilçe Beyoğlu oldu. Satış grafikleriyle dikkat çeken kent merkezlerinde konut yatırımlarının geri dönüş süresi ise uzadı. Boğaz'da bu süre 45 yılı bulurken, Beşiktaş, Ataşehir gibi ilçelerde ise 20-25 yıl bandına geldi. 

“ŞEHRİN İÇİ AMORTİSMAN DA DA SATIŞTA DA HIZLI”


Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, “Yatırım için gayrimenkul almayı düşünen yatırımcıların ilk baktığı kriterlerden biri, amortisman süresidir. Amortisman süresini yatırımın sağladığı kira benzeri gelirlerle kendisini geri ödeme süresi olarak anlatmak mümkündür. Ataşehir’de alınan bir daire kendini 15 yılda, Avcılar’da alınan bir ev 17 yılda, Beyoğlu’nda bir ev 10.9 yılda, Bakırköy’de alınan bir...