26 / 07 / 2024

beyoğlu göçük son dakika

beyoğlu göçük son dakika

Beyoğlu’nda bir binada yapılan tadilat çalışması sırasında göçük meydana geldi. Yarı beline kadar toprak altında kalan bir işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor..

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi: Uzlaşma olmadan yıkımlar başladı!

Beyoğlu’ndaki Fetihtepe'de senelerdir gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm kapsamında, hak sahipleriyle uzlaşmalar yapılmadan evlerin yıkılmaya başlatıldığı ileri sürüldü.

Beyoğlu'ndaki tarihi bir binanın yıkımı meclis gündeminde!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

Beyoğlu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne? 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız kentteki kentsel dönüşüm projelerinin son durumu hakkında bilgi verdi. Yıldız, ayrıca Atatürk Kültür Merkezi'nin yaklaşık bir yıl sonra açılacağını söyledi. 

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmalarında son noktaya gelindi. Nostaljik Tramvay 31 Aralık'ta açılacak.

Beyoğlu Konut Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Konut Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ercan Ahmetbeyoğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu’nda son dönem yaşanan değişim yüzünden pek çok mekan kapılarını kapatırken Galatasaray’daki Yapı Kredi Kültür Sanat, yaklaşık iki yıllık tadilatın ardından, daha verimli bir mekan ve yeni sergileriyle kapılarını açıyor.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

Elysium Soul Ofton Beyoğlu güncel fiyatlar!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunulan Elysium Soul projesi, Ofton İnşaat tarafından İstanbul Beyoğlu Dolapdere'de hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 593 bin TL'den başlıyor...

Ofton Elysium Soul Beyoğlu güncel fiyatları!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu güncel fiyatları 593 bin TL'den başlıyor. Elysium Soul projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor...

İşte Beyoğlu'nun projeleri!

2004 yılından bugüne Beyoğlu'nda kültürel ve ekonomik anlamda ilçeye hayat katan fikirleri uygulamaya koyan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Bursa Hayat'a konuştu. Demircan, Beyoğlu'nun Türkiye'nin yansıması olduğunu belirterek, "Her yer dursa Beyoğlu durmaz" dedi.

beyoğlu göçük son dakika Haberi

beyoğlu göçük son dakika

Beyoğlu’nda bir binada yapılan tadilat çalışması sırasında göçük meydana geldi. Yarı beline kadar toprak altında kalan bir işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Tarlabaşı Turan Caddesi 111 numaradaki 4 katlı bir binada tadilat sırasında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda bir işçi yarı beline kadar toprak altında kaldı. Olay yerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin toprak altında kalan işçiyi kurtarma çalışmaları...