02 / 05 / 2024

Beyoğlu ofis fiyatları

Beyoğlu ofis fiyatları

İstanbul’un gözbebeği Beyoğlu’nda konut fiyatları yükselişe geçti. Markalı konut projelerinde dairelerin metrekare fiyatı 40 bin liraya çıktı. Ofis metrekare fiyatları da son 4 yılda yüzde 90 artarak, 12 bin lira oldu. 

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

İmar barışı en fazla Beyoğlu ve Zeytinburnu'nda konut fiyatlarını artırdı!

Toplamda 10 milyon 250 bin vatandaşın başvurduğu ve bir yıldan fazla süren imar barışı düzenlemesi süresince İstanbul'da konut fiyatları en çok yüzde 12,77 ile Beyoğlu'nda arttı...

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Beyoğlu’nda konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul’un gözbebeği Beyoğlu’nda konut fiyatları yükselişe geçti. Markalı konut projelerinde dairelerin metrekare fiyatı 40 bin liraya çıktı. Ofis metrekare fiyatları da son 4 yılda yüzde 90 artarak, 12 bin lira oldu. 

Esta İnşaat Benesta Beyoğlu teslim tarihi!

Toplam 245 adet konut, 15 ofis ve 20 mağazadan meydana gelen Esta İnşaat Benesta Beyoğlu projesi ay sonunda satışa çıkacak..

Benesta Beyoğlu ön talep topluyor! Yeni proje!

Toplam 245 adet konutun yer aldığı Benesta Beyoğlu projesi ön talep topluyor. Ay sonunda satışa çıkması planlanan projede konutların yanı sıra 15 ofis ve 20 mağaza bulunuyor.

Taksim 360 daire ve ofis fiyatları!

Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat tarafından İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı'da inşa ediliyor. Taksim 360 daire ve ofis fiyatları ne kadar?

Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesinde yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Sky Residence Eroğlu daire fiyatları!

İstanbul Seyrantepe'de konumlandırılan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Sky Residence Eroğlu daire fiyatları 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu ofis fiyatları Haberi

Beyoğlu ofis fiyatları

İstanbul'un en önemli ticaret, eğlence ve kültür merkezi olan Beyoğlu'nda yaşamak birçok İstanbullu'nun hayallerini süslüyor. Ama tarihi eserlerin yoğun olarak bulunduğu ilçenin büyük bölümü kentsel sit alanı ilan edildiği için bölgede sınırlı konut üretimi yapılabiliyor. 

Bu durumda özellikle Beyoğlu'nun merkezi bölgelerinde hem satılık konut bulmayı zorlaştırıyor hem de fiyatların yükselmesine neden oluyor. Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa verilerine göre, Beyoğlu'nda ortalama konut metrekare satış fiyatı 5 bin 158 TL iken ortalama konut fiyatı ise 464 bin 220 TL seviyelerinde olduğu belirtildi. Ortalama kiranın 2 bin 300 TL ve konut yatırımının geri dönüş süresi 17 yıl olarak belirlenen Beyoğlu'nda konut fiyatları 357 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 

4 YILDA...