13 / 05 / 2024

beyoğlu Park Otel son durumda

beyoğlu Park Otel son durumda

İstanbul Beyoğlu'nda yapımına başlanan 1989 yılından bu yana kentin silüetini bozacağı gerekçesiyle pek çok kez inşaatı durdurulan Park Otel'e Şehir Plancıları Odası'nın açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Beyoğlu 2020-2024 Stratejik Planı ve 2020 bütçesi meclise sunuldu!

2020-2024 Beyoğlu Belediyesi Stratejik Planı meclise sunuldu. Çalışmada depreme hazırlık süreci ile ilgili, "Yurttaşların sürekli eğitim alabilecekleri ve tatbikat yapabilecekleri, yeterli alana sahip bir afet bilinçlendirme ve eğitim parkı yapmak." maddeleri yer aldı...

Beyoğlu Three Apples apart otel 6.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi'nde yer alan 8 katlı kargir bina vasıflı olan Three Apples isimli apart otel 6 milyon 351 bin 430 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyoğlu'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kamerhatun Mahallesi'nde yer alan otel binası 6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Beyoğlu imar planı iptal edildi!

Beyoğlu dernekleri tarafından açılan imar davasında, Beyoğlu Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planları’nın iptaline karar verildi. Karar, Gezi Parkı ve Roma Bostanı gibi önemli alanları da kapsıyor.

Beyoğlu'ndaki lüks otel odalarının aylığı bin TL'ye düştü!

Yoğun sezonda aylığı 10 bin lirayı aşan Beyoğlu'ndaki lüks otel odaları, kriz nedeniyle bin liraya kadar düştü. 2017'den umutlu olan sektör, en azından yaza kadar 'Öğrenciye, bekara, çalışana' mantığıyla kısa vadeli çözümlere yöneldi.

Beyoğlu'nda üç katlı metruk binanın duvarı çöktü!

İstanbul Beyoğlu'nda üç katlı metruk bir binanın çöken duvarının altında kalan park halindeki iki otomobilde hasar oluştu.

Beyoğlu Roma Parkı için resmi açıklama!

Beyoğlu Belediyesi, eski Roma Bahçesi ile ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, yapılacak olan sosyal tesisin Roma bahçesinin üst kısmında yer alan arkeolojik alandan bağımsız 1150 metrekarelik başka bir arsada inşa edileceğini açıkladı.

Beyoğlu Yurt Ve Otel İşletmeciliği Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Yurt Ve Otel İşletmeciliği Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Güneş tarafından kuruldu.

beyoğlu Park Otel son durumda Haberi

beyoğlu Park Otel son durumda

Şehir Plancıları Odası 2011'de onaylanan 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ye 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı'nı yargıya taşımıştı. Danıştay 6. Daire'de görülen davada yürütmeyi durdurma kararı alınmış, keşif ve bilirkişi incelemesi sonucunda düzenlenecek bilirkişi raporunun alınmasından sonra nihai bir karar verileceği belirtilmişti. Bilirkişi raporu Şehir Plancıları Odası'nın itirazlarını doğrulamasına rağmen yürütmenin durdurulması kararı bozulmuş, bunun üzerine Şehir Plancıları Odası Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'na itiraz etmişti. Yapılan itiraz sonucunda Danıştay Dava Daireleri Kurulu, odanın itirazını haklı bularak yürütmeyi durdu. 


DAVA SÜRERKEN İNŞAAT BİTTİ 


Şehir Plancıları Odası istanbul Şube Sekreteri Akif Burak Atlar, "Bilirkişi raporu Park Otel'in silüeti bozan etkisi ve yapı yoğunluğu ile ilgili yürütmeyi itirazlarımızı doğruluyordu. Yürütmeyi durdurma kararı bilirkişi raporu lehimize olmasına rağmen kaldırılmıştı. Devam...