28 / 04 / 2024

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...



Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için start verdi. İstanbul'un kalbinde hayata geçirilecek olan yatırım Beyoğlu ilçesi, Kuloğlu Mahallesi 479 ada 35 parsel üzerinde yükselecek. 

Yenimelek Turizm'in yeni otel yatırımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak.

Arsa alanı 1.279 metrekare olarak açıklana otel projesi 9 bin 293 metrekare kapalı alana sahip. 104 odalı otel projesinde; Çok amaçlı salonlar, 52 araçlı kapalı otopark, teras alanları, sığınak alanı, kış bahçesi, dükkanlar, kafe ve restoranlara yer verilecek.

Yer tespiti ve proje aşamalarının tamamlandığı yeni yatırımın inşaat çalışmaları   ÇED süreci tamamlandıktan sonra başlayacak.

 Beyoğlu na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi ne komşu!


İnşaat aşamasında 25 kişinin çalışması planlanan projenin işletme aşamasında güvenlik, temizlik, sosyal tesis vb. hizmetler için 60 personel çalışacak. 

İnşaat çalışmalarının 24 ayda tamamlanması planlanan 104 oda kapasiteli otelde ortalama 208 kişinin konaklaması bekleniyor. 

Proje kapsamında ÇED Gerekli Değildir Belgesi alındıktan sonra şantiye alanlarının
kurulması ve arazi ön hazırlık işlemleri gerçekleştirilecek. Daha sonra ise hafriyat işlemlerine başlanacak.


YENİ MELEK TURİZM BEYOĞLU PROJESİ NEREDE? 

Proje alanı etrafında konutlar ve işletmeler bulunuyor. Proje alanının 27 metre batısında Özel Zoğrafyon Rum Lisesi, 43 metre güneyinde Özel Galileo Galilei İtalyan Lisesi, 50 metre batısında ise Galatasaray Lisesi bulunuyor.

Proje alanın 75 metre kuzeyinde İstiklal Caddesi, 180 metre güneydoğusunda Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yer alırken, 850 metre güneydoğusunda Marmara Denizi, 1,2 kilometre batısında Haliç yer alıyor. 

 

Opel'den sıfır faiz kampanyası! Araba almak isteyenlere büyük fırsat! Yeni Corsa Mart 2024 fiyat listesi 

Milli gelir zammı 2024 nedir, hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Malulen emekli maaşı ne kadar? Kimler malulen emekli olabilir? Tek tek açıklandı! 


Geri Dön