01 / 07 / 2024

Beyoğlu yenileniyor

Beyoğlu yenileniyor

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan mimari yapıların restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Özellikle İstiklal Caddesi'nde bulunan tarihi eser binalar adeta yeniden doğuyor. Çalışmalar gece gündüz aralıksız devam ediyor.

Beyoğlu'ndaki depreme dayanıksız binalar yenileniyor!

İstanbul'un gözde ilçelerinden olan Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yer almayan bölgelerdeki yüzlerce riskli binanın yenilenmesi için hazırlanmış olan Plan Notu Teklifi, Beyoğlu Belediyesi Meclisi’nden sonra İBB Meclisi'nde de görüşüldü.

Beyoğlu'nun Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor!

26 yıldır hizmet veren İstiklal Caddesi'nin simgesi Nostaljik Tramvay Hattı yenileniyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan çalışmaları yerinde inceledi.

Beyoğlu Arapcami Mahallesi yenileniyor!

Beyoğlu Arapcami Mahallesi, Perşembe Pazarı sınırları içerisinde bulunan alan Yenileme Alanı olarak ilan edildi..

Beyoğlu Tophane Parkı yenileniyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları başlatılan Tophane Parkı’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Beyoğlu Kasımpaşa'nın sokakları yenileniyor!

Beyoğlu Belediyesi, Kasımpaşa’nın sokaklarını yenilemeye devam ederken Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da, bölgeyi ziyaret ederek, çalışmaları yakından inceledi.

Beyoğlu 10 milyar TL’lik yatırımla dönüşüyor!

Kentsel dönüşümde en hareketli bölgelerden biri olan Beyoğlu, belediyenin desteği ve özel sektör yatırımlarıyla hızla yenileniyor. Çok önemli projelerin yapıldığı bölgede şu anki yatırımların değeri 10 milyar lirayı buluyor.

Beyoğlu yenileniyor!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan mimari yapıların restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Özellikle İstiklal Caddesi'nde bulunan tarihi eser binalar adeta yeniden doğuyor. Çalışmalar gece gündüz aralıksız devam ediyor.

As Yapı Beyoğlu ofis projesinin lansmanı 2 Ekim'e ertelendi!

As Yapı Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un kalbinin attığı Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yepyeni bir ofis projesini hayata geçiriyor. As Yapı Beyoğlu ofis projesinin lansmanı 2 Ekim'e ertelendi...

Beyoğlu 'nda satılık arsa: 432 bin liraya!

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 'nde yer alan arsa 18 Eylül 2013 tarihinde saat 12:00 'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane adresinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.

Beyoğlu'nda bina çöktü!

Beyoğlu'nda, yıkılma tehlikesi olduğu gerekçesiyle zabıta tarafından boşaltılan 4 katlı bina boşaltıldıktan 5.5 saat sonra yıkıldı. Beyoğlu Zabıtası'nın dikkati ve aldığı tedbir sayesinde ölen ya da yaralanan olmadı...

Kira bedellerine dayanamayan Beyoğlu müzik dükkanları kepenk kapatıyor!

Tünel Meydanı'ndan Galata'ya uzanan Galipdede Caddesi'ndekı müzık sektörü Beyoğlu'ndaki dönüşümden payını aldı. Yıllardır caddenin sakını olan müzik dükkânları kira bedellerine dayanamayıp kepenk kapatıyor. Galipdede Caddesi, bir zamanlar büyük bir müzik

Beyoğlu'nda dokuz yılda 5 bin bina restore edildi!

Beyoğlu Belediyesi, 9 yılda 5 bin tarihi binayı yeniledi. Belediye, işlev ve estetiğini yitiren binlerce binayı restore etmeye devam ediyor. Aslına uygun olarak yenilenen binalardan biri de Beyoğlu Belediye Binası.

Beyoğlu'nun Sosyal Market projesinden 20 bin kişi faydalanıyor!

Beyoğlu Belediyesi; "Sosyal Market" projesiyle İhtiyaç sahiplerine alışveriş imkanı sağlıyor. İlçe halkının gıda, giyim, temizlik malzemesi, yakacak gibi ihtiyaçlarını karşılayan Sosyal Market'ten şu an yaklaşık 20 bin kişi faydalanıyor...

Beyoğlu yenileniyor Haberi

Beyoğlu yenileniyor

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan mimari yapıların restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

Özellikle İstiklal Caddesi'nde bulunan tarihi eser binalar adeta yeniden doğuyor. Gece gündüz aralıksız devam eden çalışmalar sırasında iş güvenliğin için gerekli olan önlemler de alındı. Restorasyon çalışmalarının yürütüldüğü alanlar demir plakalarla kapatılarak kazaların önüne geçiliyor. Ayrıca vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde de çalışmaların olduğu yerler emniyet şeridi çekilerek yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Beyoğlu Belediyesinden alınan bilgiye göre; 2004 yılında kurulan Kentsel Tasarım Ofisi ile, daha önce "çöküntü alanı" haline gelen ve yaklaşık yüz yıldır herhangi bir restorasyon görmeyen tarihi binalar için planlar geliştirildi. Tarihi mirası olan binaların yeniden hayata döndürülmesi için yoğun bir çalışma başlatıldı. Galata, Talimhane ve İstiklal Caddesi üzerindeki binaların yüzde 70'inin boş ve kullanılamaz...