15 / 05 / 2024

beyoğlunda emlak

beyoğlunda emlak

1947 yılında Beyoğlu ve Eminönü'nde 2 parça arsa İstanbul Defterdarlığı tarafından satılacakmış. Satılacak olan arsalar talip çıkmadığından on gün uzatılmış. 1947 yılında 239 metrekare arsayı 25 altın parasına almak mümkünmüş.

Tn Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tn Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nadeen Atmeh ve Tuncay Sosa ortaklığında kuruldu.

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 400.000,00 TL sermaye bedeliyle Ahmad Antakli tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shiraz Grup Emlak Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Faramarz Mehboudı tarafından kuruldu.

Milli Emlak İstanbul'da 6 adet konut, 1 ahşar ev ve karakolu satıyor! Megakentte gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde yer alan 6 adet konut, 1 ahşap ev ve karakolhaneyi 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhlis Sayar tarafından kuruldu.

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Şenoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'un 5 ilçesindeki 6 gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak'tan 8 taksitle büyük fırsat! 

Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Fatih, Küçükçekmece, Şişli ve Beyoğlu'nda yer alan 6 adet gayrimenkulü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Semko Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semko Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Sema Çoruhlu Sulukoğlu tarafından kuruldu.

Milli Emlak İstanbul'da 5 adet konutu satıyor! 494 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beyoğlu, Fatih ve Şişli ilçelerinde yer alan 5 adet konutu satıyor. KDV'den ve emlak vergisinden muaf ev sahibi olma fırsatı! 

beyoğlunda emlak Haberi

beyoğlunda emlak

            Satılık arsalar

İstanbul Defterdarlığı'ndan:




  Yukarıda yazılı arsalar 1/8/947'de açık artırma ile satışa çıkarılmışsa da istekli bulunmadığından satış ON GÜN uzatılmıştır.

  İsteklilerin geçici teminat makbuzları ve nüfus cüzdanlarıyla 11/8/947 Pazartesi günü saat 15'de Milli Emlak Müdürlüğü'ndeki komisyona başvurmaları.



(1947 yılında Reşat Altın 30 liraymış.)


Akşam Gazetesi 7 Ağustos 1947



Abdullah Kutalmış...