06 / 05 / 2024

Beyonce evi 2015

Beyonce evi 2015

Dünyanın en zengin müzisyenleri arasında yer alan Beyonce, eşi Jay Z ile beraber her yıl Forbes listelerinde zirveyi zorluyor. Çift, şimdi de 2.6 milyon dolarlık evlerine taşınmanın hazırlıklarını yapıyor.

Beyonce'nin 26 milyon dolarlık yazlık evi!

Dünyaca ünlü yıldız Beyonce'nin 355 milyon dolarlık serveti dudak uçuklatıyor. Lükse düşkün olan 37 yaşındaki Beyonce, lüks malikaneler satın alıyor. İşte Beyonce'nin 26 milyon dolarlık yazlık evi...

Kırklareli Kent Evi'nin restorasyonu ne zaman bitecek?

Kırklareli Yayla mahallesinde 20 Nisan 2015 tarihinde restorasyon çalışmalarına başlanan ve bitiş tarihi 4 Ağustos 2016 olarak belirlenen Kent Evi'nin restorasyonu hala bitmedi.

Beyonce ve Jay Z'nin New York'taki tatil evi kiraya verilecek!

ABD'de dünyaca ünlü şarkıcı çift Jay Z ve Beyonce'nin 2012'de tatil yaptıkları New York Hamptons'taki evi, aylık 1 milyon dolara (2.9 milyon lira) kiraya verilecek.

Bitlis'te villa şeklinde 5 sevgi evi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, 2015'te Bitlis merkezde korumaya muhtaç ve kimsesiz çocuklar için villa şeklinde 5 sevgi evi açtıklarını söyledi.

Beyonce, San Francisco'da günlük 10 bin dolara ev kiraladı!

Şarkıcı Beyonce, huzuru San Francisco'da buldu. Orman manzaralı, meyve bahçeli malikaneyi günlüğü 10 bin dolara kiraladı. Süper lüks evi çok beğenen Beyonce'nin, evin kiralama süresini bir aylığına uzattığı öğrenildi.

Muş Konakkuran Beldesi'e taziye evi ve düğün salonu yapıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran beldesinde, taziye evi ve düğün salonu yapıldı. Belde sakinlerinin talepleri doğrultusunda Mayıs 2015’te yapımına başlanılan taziye evi ve düğün salonu tamamlanarak, hizmet vermeye hazır hale getirildi.

Mardin Büyükşehir'den 41 sosyal yaşam evi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi 2015 Haziran ayından bu yana sürdürdüğü “Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Evi”’ projesi kapsamında 8 ilçeye bağlı mahallelerde 40 Sosyal Yaşam Evi’nin yapımı tamamlandı.

Konut emlak vergisi muafiyeti 2015!

Emlak vergisi, tüm gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Ancak kanunen tek bir evi olup da geliri olmayan kimseler bazı koşullarda bu vergiden muaf tutuluyor. İşte konut emlak vergisi muafiyeti 2015 şartları..

30 Eylül 2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuç listesi!

30 Eylül 2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuç listesi henüz yayınlanmadı. Kura çekimi bugün Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde gerçekleşen projede 152 adet konut için hak sahipleri belirlendi.

Oturduğu evi satana vergi yok mu?

Gelir vergisi, satışın yapıldığı tarihi takip eden yıl gerçekleşiyor. Buna göre 2015 yılında satılan taşınmaz mallar için gelir vergisi 2016 yılında ödenecek. Peki, oturduğu evi satana vergi yok mu?

Emlak vergisini kimler ödemez 2015?

Türkiye sınırları içerisinde evi, işyeri, arsa ve arazisi olan kimseler 1319 sayılı kanun gereğince emlak vergisi mükellefi oluyor. Emlak vergisinde meskenler için muafiyet uygulaması bulunuyor. Peki, emlak vergisini kimler ödemez 2015?

Ev emlak vergisi oranları 2015!

Emlak vergisi, gayrimenkuller için devlete ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Evi, işyeri, arsa veya dükkanı olan mal sahipleri, bu verginin mükellefi oluyor. Peki, ev emlak vergisi oranları 2015 ne kadar?

Kiracının tahliye hakları 2015!

Mesken ve işyeri kiralamalarında mal sahibi ile kiracılar bazı hak ve sorumluluklara sahip oluyor. kiracılar, bazı hallerde evi erkenden tahliye edebiliyor. Peki, kiracının tahliye hakları 2015 nelerdir? İşte kiracı hakları...

Beyonce evi 2015 Haberi

Beyonce evi 2015

New Orleans'ta yeni bir malikane satın alan Beyonce ve Jay Z'nin yeni evi tam 1234 metrekare.



22 odalı evde, 7 yatak odası, 8 banyo bulunuyor. Tabii ki hepsi tek katta değil. Malikane, üç ayrı binadan oluşuyor.



Beyonce ve Jay Z'ye satılmadan öncek kilise ve bale okulu işlevi gören bu malikane, uzun zaman çevrede 'La Casa de Castile' olarak adlandırılmış. Ancak şimdilerde, çiftin yeni yuvası olacak.



1925 yılında inşa edilen malikanenin bir salonunda iki eski sütun bulunuyor.


Yatakodalarından biri kırmızı renkte dekore edildi.



Banyolar için ise daha minimal bir tarz tercih edildi.Banyonun bir kapısı giyinme odasına açılıyor.



Rahat ve casual tarzda dekore edilen malikaneni bir salonu, mutfakla...