29 / 04 / 2024

Beypazarı kayak turizmi

Beypazarı kayak turizmi

Hafta sonunu fırsat bilen Beypazarılılar, kayak yapmanın keyfini çıkardı. Beypazarı ilçesine bağlı Karaşar Mahallesi 'deki 1655 rakımlı Kirazyanı bölgesine gelen vatandaşlar, hafta sonunu eğlenerek geçirdi.

Ankara Beypazarı'na Osmanlı şehri kurulacak!

Ankara'nın termal ve kültür turizmi açısında en önemli ilçelerinin başında gelen Beypazarı'na ilçe belediyesi tarafından Osmanlı kültürünün yaşatıldığı, "Şehr-i Osman Gazi" kurulacak.

İzmir Bozdağ Kayak Merkezi'nin kiralama ihalesi yapıldı!

İki yıldır atıl vaziyette duran İzmir'in Ödemiş ilçesi sınırlarındaki Bozdağ Kayak Merkezi'nin kiralama ihalesi yapıldı. Tesisin Ege'nin kış turizmi merkezi haline getirilmesi amaçlanıyor.

Beypazarı'nda kayak keyfi sömestrde canlandı!

Hafta sonunu fırsat bilen Beypazarılılar, kayak yapmanın keyfini çıkardı. Beypazarı ilçesine bağlı Karaşar Mahallesi 'deki 1655 rakımlı Kirazyanı bölgesine gelen vatandaşlar, hafta sonunu eğlenerek geçirdi.

Burdur Salda Kayak Merkezi kış turizmi sezonunu açtı!

Türkiye’nin ilk ve tek göl manzaralı tesisi Burdur “Salda Kayak Merkezi”, muhteşem bir organizasyonla kayak sezonunu açtı. Vatandaşlar, doğaseverler ve sporcular Salda Kayak Merkezi’nde buluştu.

Çambaşı Kayak Tesisi turizmi canlandıracak!

Çambaşı Kayak Tesisi turizmi canlandıracak. Ordu'da yapımına 2012 yılında başlanan ve bu yıl tamamlanması planlanan Çambaşı Kayak Tesisi Projesi'nin, bölgenin kış turizmine katkı sağlaması bekleniyor.

Kapadokya'da kültür, Erciyes'te kayak turizmi ile gelişiyor!

Peri bacaları ve de balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde pazarlanmaya başlandı.

Erciyes'te kayak, Kapadokya'da kültür turizmi!

Peri bacaları ve balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde de pazarlanmaya başlandı.

Saraybosna'da kayak turizmi başladı!

Saraybosna yakınlarında yer alan Byelaşnitsa'daki kayak merkezinde sezon açıldı. 1984 Kış Olimpiyatları'nın yapıldığı kayak merkezlerinden birinin bulunduğu Byelaşnitsa'da, kayak sezonunun başlaması dolayısıyla düzenlenen törene çok davetli katıldı

Türkiye kayak turizminde ilerleme kaydediyor!

Türkiye Seyanat Acentaları Birliği, (TURSAB) kış turizmi raporuna göre, sömestr döneminde kayak keyfinin maliyeti Kartalkaya'da 5 gecelik 3.200 lira, Fransa Alpleri'nde ise uçak bileti dahil 4 bin lira.

Kayseri'deki Erciyes modeli kış turizmini cazip hale getirecek!

Kış aylarının vazgeçilmez sporları arasında bulunan kayak turizmi, Türkiye'de ilk kez Kayseri'de uygulanan Erciyes A.Ş. modeliyle geniş tabana yayılıp, fiyat bakımından cazip hale getirilecek.

Kayak turizmi başladı! Kar kalınlığı kaç santimetreye ulaştı?

Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü.İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.

Kayaköy, kültür turizmi ile kazandırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, geçmişi MÖ 3000 'li yıllara uzanan ve antik dönemlerde "Karmylassos' olarak bilinen Kayaköy Ören yerinin kültürr turizmine kazandırması için çalışma yürütülüyor.

Türkiye kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip!

Türkiye kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip. TÜRKİYE Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Türkiye'nin 12 yılda 48 milyar euroluk yatırım ile kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Beypazarı kayak turizmi Haberi

Beypazarı kayak turizmi

Kar kalınlığının yaklaşık 30 santimetre olduğu bölgeye gelen vatandaşlar, yanlarında getirdikleri kızak ve şambrellerle kayarak doyasıya eğlendi. 


Faruk Bozkaya, yaptığı açıklamada, kaymak için geldikleri Kirazyanı bölgesinde, güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, herkesin yanındaki kızak ve şambrel gibi şeylerle kaymanın tadını çıkardığını...