28 / 04 / 2024

Beypazarı kayak

Beypazarı kayak

Hafta sonunu fırsat bilen Beypazarılılar, kayak yapmanın keyfini çıkardı. Beypazarı ilçesine bağlı Karaşar Mahallesi 'deki 1655 rakımlı Kirazyanı bölgesine gelen vatandaşlar, hafta sonunu eğlenerek geçirdi.

Beypazarı'nda kayak keyfi sömestrde canlandı!

Hafta sonunu fırsat bilen Beypazarılılar, kayak yapmanın keyfini çıkardı. Beypazarı ilçesine bağlı Karaşar Mahallesi 'deki 1655 rakımlı Kirazyanı bölgesine gelen vatandaşlar, hafta sonunu eğlenerek geçirdi.

Turlara ilgi gösteren tatilcilerin tercihi kayak merkezleri oldu!

Yaza kadar uzun bir tatil fırsatının bulunmaması tüketicileri yılbaşı tatilini hafta sonu ile birleştirerek 5 güne çıkarmaya itti. Turlara yoğun ilgi gösteren tatilcilerin yurtiçindeki ilk tercihi kayak merkezleri oldu.

Bulgaristan kayak merkezleri Türk turist çekebilmek için vize kolaylığı sağlıyor!

Bulgaristan kayak merkezlerine daha fazla Türk turist çekebilmek için kış sezonu boyunca çoklu vize kolaylığı getirdi. Çoklu vizenin etkisiyle 2014-2015 kayak sezonunda, Bulgaristan Türk turist sayısında yüzde 10 artış hedefliyor

Erciyes kayak sezonuna iyi başladı!

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Kayserideki Erciyes 'teki pistler hafta sonu boyunca kayakçılarla doldu taştı. Türkiye'nin kayak sezonunu ilk açan turizm merkezi olan Erciyes, hafta sonu oldukça yoğundu.

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde gece kayağı da yapılacak!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde kayakseverler bu sezon itibarıyla gece kayağı da yapacak. Kars Valisi Günay Özdemir konu hakkında açıklama yaptı...

Kayaköy'ün yüzde 30'u restore edilip turizme açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 49 yıllığına kiralanmak üzere ihaleye açılan Kayaköy’ün, yüzde 30’luk kısmının restore edilip otel olarak tahsis edileceğinin açıklanması tepki yarattı.

Recep Altepe: Teleferik, kayak pistlerine kadar ulaşım sağlayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yenilenen teleferiğin yılbaşından itibaren kayak pistlerinin bulunduğu oteller bölgesine ulaşım sağlayacağını dile getirdi. Recep Altepe, hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Ilgaz Dağı kayak merkezinde haftasonu yoğunluğu!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı, hafta sonunda tatilcilerden yoğun ilgi gördü. Hafta sonunu fırsat bilen tatilciler, Ilgaz Dağı kayak merkezine akın etti..

Kartepe'de kayak sezonu açıldı!

Kartepe'de kayak sezonu açıldı. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Samanlı Dağları' nın zirvesinde yer alan ve kar kalınlığı 70 santimetreye ulaşan Kartepe'de, kayak sezonu başladı

Fethiye Kayaköy mimari yapısı korunacak!

Fethiye Kayaköy mimari yapısı korunacak. FETHİYE ilçesine 8 kilometre uzaklıkta bulunan Kayaköy Ören yeri, yüzlerce yıllık ortak geçmişin, kültür çeşitliliği ve de zenginliğinin izlerini taşıyor.

Davraz Kayak Merkezi'nde 15 yıl sonra erken sezon açılışı yapıldı!

22 kilometrelik pist uzunluğu ile Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Davraz'da 15 yıl sonra sezon, kar kalınlığının 1 metreye kadar ulaşması sonucu önceki yıllara göre erken açıldı.

Kayak turizmi başladı! Kar kalınlığı kaç santimetreye ulaştı?

Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü.İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.

Murat Dağı'nda kayak sezonu başladı!

Murat Dağı'nda kayak sezonu başladı. Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu: "Termal turizm ile kayak turizmini birleştiren Gediz Termal Kayak Merkezi, mevsimin yağan ilk karı ile sezona başladı" dedi.

Beypazarı kayak Haberi

Beypazarı kayak

Kar kalınlığının yaklaşık 30 santimetre olduğu bölgeye gelen vatandaşlar, yanlarında getirdikleri kızak ve şambrellerle kayarak doyasıya eğlendi. 


Faruk Bozkaya, yaptığı açıklamada, kaymak için geldikleri Kirazyanı bölgesinde, güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, herkesin yanındaki kızak ve şambrel gibi şeylerle kaymanın tadını çıkardığını...