05 / 05 / 2024

Beyşehir Aqua Parkı

Beyşehir Aqua Parkı

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, Beyşehir'de göl manzaralı lüks dairelerin olacağı dev bir toplu konut projesine imza atıyor. 159 dairenin 59'unu Belediye, 100'ünü inşaatı yapan müteahhit firma alacak...

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Konya Beyşehir yeraltı çarşısına kavuşuyor!

Konya’nın Beyşehir ilçe merkezi, üstü ticari alan ve meydan olacak bir yeraltı çarşısına kavuşuyor.

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ projesi hızla yükseliyor!

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ projesi kapsamında başlatılan toplu konut alanındaki inşaat çalışmaları devam ediyor.

Konya Beyşehir şehir konağına kavuşuyor!

İlçelere şehir konağı kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir’de şehir konağı inşaatını sürdürüyor. İlçeye değer katacak yatırım, 3 milyon 100 bin liraya mal olacak.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 99 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Beyşehir Huğlu Mahallesi'nde 99 adet yeni konut inşa edilecek. TOKİ Konya Beyşehir ihalesi bugün yapılacak.

Kayaşehir Botanik Park'taki 373 yapı için ruhsat alındı!

Kayaşehir'deki dev Botanik Park'taki 373 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı. 236 milyon 909 bin TL yatırımla hayata geçirilecek olan Kayaşehir Botanik Park'ın kısa bir süre içinde ihaleye çıkması hedefleniyor.

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve yapım çalışmalarında sona doğru yaklaşılan Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Kayaşehir Nida Park fiyat listesi!

Kayaşehir Nida Park fiyat listesi 2+1'lerde 550 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Konya Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, yıllardır atıl vaziyette bulunan günlük 11 bin metreküp kapasiteli Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisini işletmeye aldı.

Beyşehir'e yeni TOKİ projesi!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'de son dönem hız kazanan TOKİ projelerine bir yenisini eklemek üzere çalışma başlattıklarını belirtti.

Konya Beyşehir'e yeni adliye binası yapılacak!

Konya'nın Beyşehir ilçesine kazandırılacak yeni adliye sarayının projesinin tamamlanması ve yakında işe başlamak üzere ihalesine çıkılacağı belirtildi.

TOKİ Konya Beyşehir'e 99 konut inşa edecek!

TOKİ Konya İli, Beyşehir İlçesi, Huğlu Mahallesi 136 ada, toplam 13 parselde yapılacak olan 99 adet konut, 1 adet 2 dükkanlı ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

Konya Beyşehir Kültür Merkezi sonbaharda tamamlanacak!

Konya Beyşehir'de, yapımı devam eden "Beyşehir Kültür Merkezi"nin sonbaharda hizmete gireceği belirtildi. İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ''Bu merkez ilçemize prestij kazandıracak yeni yapı çevresinde, yeni bir yaşam alanı oluşturacak''dedi.

Beyşehir Aqua Parkı Haberi

Beyşehir Aqua Parkı


Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi olarak göl manzarasına sahip 14 bin metrekarelik alanda 159 konutun inşa edileceği bir toplu konut projesi için düğmeye bastıklarını söyledi. 


Beyşehir Öğretmenevi yanındaki Belediye'ye ait arsa üzerine yapılacak konutlar için ihaleye çıkıldığını belirten Özaltun, "Buraya 159 konut sığıyor. Ayrıca artı olarak ticari alanlar var. 159 dairenin 59'unu Belediye olarak biz alacağız. 100 dairesi ise inşaatı üstlenen müteahhitin olacak. Burada Beyşehir'in göl manzaralı en lüks ve en güzel konutları inşa edilecek. 


Göle nazır, zemin dahil altı kat, bodrumunda otoparkı olan, sosyal alanları bulunan öyle bir proje hazırladık ki, yapılacak bu konutların Beyşehir'de şu an benzeri bulunmuyor. Artık Beyşehir'de konut yapımında da Belediye olarak çıtayı yükseltiyoruz. Beyşehir'e yapacağımız Aqua Parkı da burada inşa etmeyi...