29 / 04 / 2024

Beyşehir atık su arıtma tesisi

Beyşehir atık su arıtma tesisi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz yıllarda faaliyetine ara verilen Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi rehabilite edilerek tekrar faaliyete geçiriliyor. Proje, 7 ay gibi kısa bir sürede tekrar devreye girecek.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kurası bugün çekiliyor!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kurası bugün Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde çekiliyor. Projede talep toplanan 405 daireye 1.116 başvuru geldi...

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi açıldı!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Merkezin yapımında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin dış mimarisi ilham alındı...

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Beyşehir atık su arıtma tesisi Haberi

Beyşehir atık su arıtma tesisi

KOSKİ 7. Şube Müdürü Ali Özdemir, geçmiş yıllarda faaliyeti durdurulan atak su arıtma tesisinin tekrar faaliyete geçmesi için 20 Ocak'ta ihalesinin yapıldığını, en kısa sürede tesisin rehabilite çalışmalarına başlanacağım ve 2015 yılı içinde tekrar faaliyete geçeceğini söyledi.

Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi'nin rehabilite edilmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Beyşehir Belediye Başkam Murat Özaltun ise, ''Beyşehir'imizin en büyük sorunlarından biri atık su arıtma tesisinin faaliyette olmamasından dolayı Avdanak, Bayat, Bekdemir, Karahisar, Çivril mahallerimizdeki özellikle yaz aylarında kanallardan gelen kötü kokular ve balçık nedeniyle oluşan sivrisinekler artık sona eriyor. 20 Ocak'ta KOSKİ tarafından ihale edilen arıtma tesisi 7 ay gibi kısa bir sürede tekrar devreye girecektir; emeği geçen herkese teşekkür ederim İlçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.


Anadolu...