12 / 05 / 2024

Beyşehir Avşar Mahallesinin cazibesi artacak

Beyşehir Avşar Mahallesinin cazibesi artacak

Beyşehir'de, TOKI konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi'nden şehir merkezine ulaşım daha kolay hale gelmesiyle bölgenin cazibesi daha da artacak.

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.

TOKİ Beyşehir 317 konut ihalesi bugün!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 317 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 317 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 317 konut ihalesi 29 Aralık'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve Beyşehir Küçükavşar TOKİ kazananlar listesi...

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura çekimi bugün!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar projesinde yer alan 300 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

TOKİ Konya Beyşehir 2+1 kura sonucu!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap projesinde toplamda 62 konut yer alıyor. Projede başvurular 9-13 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilmişti. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

TOKİ Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura çekilişi yarın!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme dönemi!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap konut Projesi’nde yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme tarihleri!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap'ta yer alan 438 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri 5 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Beyşehir Avşar Mahallesinin cazibesi artacak Haberi

Beyşehir Avşar Mahallesinin cazibesi artacak

Konya'dan Beyşehir'e girişte ilk görünen mahalle olan Avşar Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarından ilçe merkezine ulaşımı sağlayan alternatif bir bağlantı yolunun daha yapılacağını ifade eden Başkan Ozaltun, "TOKİ İlköğretim Okulundan itibaren Zagür İnşaat şantiyesinin olduğu güzergah arasında 30 metre genişliğinde, yaklaşık 750 metre ile bin metre arasındaki yeni bir bağlantı yolu açılması için çalışmalara başladık. Mevcut yol kullanıldığında Beyşehir kent merkezine ortalama iki kilometre mesafede iken, bu yol açıldığında mesafe bir kilometre daha da kısalmış olacak" diye konuştu. 


478 KONUT DAHA YAPILACAK 

Özaltun, TOKİ konutlarına ulaşımın daha kolay hale gelmesiyle birlikte bu bölgenin cazibesinin daha da artacağım, yol güzergâhı çevresinde de yapılaşmanın yaygınlaşacağını vurgulaya: rak, "Burada mevcut TOKİ konutlarına ilave olarak ihalenin yapılmasının ardından bir 478 konut daha inşa edilecek. Yani, buradaki nüfus...