28 / 04 / 2024

Beyşehir Avşar Mahallesi'nin cazibesi artacak!

Beyşehir Avşar Mahallesi'nin cazibesi artacak!

Beyşehir'de, TOKI konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi'nden şehir merkezine ulaşım daha kolay hale gelmesiyle bölgenin cazibesi daha da artacak.



Konya'dan Beyşehir'e girişte ilk görünen mahalle olan Avşar Mahallesi'ndeki  TOKİ  konutlarından ilçe merkezine ulaşımı sağlayan alternatif bir bağlantı yolunun daha yapılacağını ifade eden Başkan Ozaltun, "TOKİ İlköğretim Okulundan itibaren Zagür İnşaat şantiyesinin olduğu güzergah arasında 30 metre genişliğinde, yaklaşık 750 metre ile bin metre arasındaki yeni bir bağlantı yolu açılması için çalışmalara başladık. Mevcut yol kullanıldığında Beyşehir kent merkezine ortalama iki kilometre mesafede iken, bu yol açıldığında mesafe bir kilometre daha da kısalmış olacak" diye konuştu. 


478 KONUT DAHA YAPILACAK 

Özaltun, TOKİ konutlarına ulaşımın daha kolay hale gelmesiyle birlikte bu bölgenin cazibesinin daha da artacağım, yol güzergâhı çevresinde de yapılaşmanın yaygınlaşacağını vurgulaya: rak, "Burada mevcut TOKİ konutlarına ilave olarak ihalenin yapılmasının ardından bir 478 konut daha inşa edilecek. Yani, buradaki nüfus portföyü yakın gelecekte daha da artacak. O yüzden, burada yapacağımız alternatif bağlantı yolunun önemi bir kat daha fazla artmış olacak" diye konuştu. 


Anadolu'da Bugün


Geri Dön