17 / 05 / 2024

Beyşehir Belediyesi emlak vergisi uyarısı

Beyşehir Belediyesi emlak vergisi uyarısı

Beyşehir 2015 yılı Emlak Vergisi ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım’da bitiyor. Belediye, emlak vergisi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri için emlak vergisi ikinci taksitlerini son tarih olan 30 Kasım’a kadar ödemeleri gerektiği hatırlattı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Milli Emlak’tan ücretsiz alınan 100 dönümlük arsayı sattı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kırklar Dağı konut mağdurları için Milli Emlak’tan satın aldığı 100 dönümlük arsayı sattığı iddia ediliyor.

Beyşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık arsa!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Beyşehir'de 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Konya Beyşehir Belediyesi, Konya ili, Beyşehir ilçesi, Hamidiye, Kurucuova ve Çiçekler mahallelerinde yer alan 10 arsayı 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte Konya Beyşehir'deki arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 41 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendisine ait gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu. Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, satışa çıkardığı 41 konutun ihalesini 17 Aralık’ta gerçekleştirecek.

Başakşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası 130 milyon TL'ye mal olacak!

Başakşehir Belediyesi'nin kaba inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği yeni hizmet binası toplam 130 milyon TL’ye mal olacak.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kurası bugün çekiliyor!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kurası bugün Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde çekiliyor. Projede talep toplanan 405 daireye 1.116 başvuru geldi...

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Beyşehir'de 3.7 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle'de yer alan 11 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 17 Eylül'de gerçekleşecek..

Beyşehir Belediyesi emlak vergisi uyarısı Haberi

Beyşehir Belediyesi emlak vergisi uyarısı

Beyşehir Belediyesi Emlak Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Beyşehir’de, emlak vergisi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri için emlak vergisi ikinci taksitlerini son tarih olan 30 Kasım’a kadar ödemeleri gerektiği hatırlatıldı.


Açıklamada, emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinin tahsilat noktalarına nakit ödeme ya da kredi kartı ile yapılabileceği gibi e-belediye sisteminden online olarak veya Belediye’nin posta çeki hesabına yatırılarak da yapılabileceği belirtilerek, şöyle denildi:


“Beyşehir Belediyesi olarak 2015 yılı emlak vergilerinin 2. taksitlerinin tahsilatları devam etmektedir. 30 Kasım günü mesai bitimine kadar tahsilat işlemleri sürecektir. Mükelleflerimizin muhtemel yaşanabilecek yoğunluktan dolayı sıkıntı yaşamaması ya da cezalı duruma düşüp mağdur olmaması için, ödemelerini son güne bırakmamaları menfaatleri icabıdır. Vatandaşlarımız, ödemelerini Belediyemiz merkez binasında bulunan belediye tahsilat gişelerinde ya da ilçemize bağlı dış mahalleler olan Yenidoğan, Doğanbey, Üzümlü,...