25 / 07 / 2024

Beyşehir bina ruhsatı

Beyşehir bina ruhsatı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 2016 yılında toplam 245 yeni yapıya ruhsat verdi.

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Otopark yoksa bina ruhsatı da yok!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Otopark yapmadan bina ruhsatı verilmeyecek. Mutlaka otopark yapacak. Her otopark yerine bir tapu vereceğiz" dedi.

Beyşehir'de yapı ruhsat harçlarında indirim kararı!

Beyşehir İlçe Belediye Meclisi ilçedeki inşaat sektörüne kriz döneminde destek vermek amacı ile yapı ruhsat harçlarında bir miktar indirim yapılması kararını aldı.

Beyşehir Belediyesi 9 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Beyşehir Belediyesi, kat karşılığı yaptırılan göl manzaralı 9 lüks konutunu ihale ile satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Konya Beyşehir 3+1 kura sonuçları!

Konya Beyşehir 3+1 kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daire için kura çekimi bu sabah gerçekleştirildi. 

Beyşehir TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Beyşehir Belediye Başkanlığı ortaklığında hayata geçirilen Beyşehir TOKİ kuraları çekildi.

TOKİ Konya Beyşehir 2+1 kura sonucu!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap projesinde toplamda 62 konut yer alıyor. Projede başvurular 9-13 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilmişti. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura sonuçları açıklandı. Toplamda 62 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 81 bin 534  TL'den başlıyor. 

Konya Beyşehir kura sonucu 2017!

Konya Beyşehir kura sonucu 2017 detayları haberimizde yer alıyor. Fiyatların 81 bin 534  TL'den başladığı projede satışlar kura çekilişi ile yapılıyor. 

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları henüz açıklanmadı. Toplamda 62 adet daireden oluşan projede kura çekilişi bugün yapılıyor. 

TOKİ Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura çekilişi yarın!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Beyşehir'e hasta konukevi yapılıyor!

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçeye inşa edilecek olan hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı.

Beyşehir toplu konut projeleri ile değerlenecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

Beyşehir bina ruhsatı Haberi

Beyşehir bina ruhsatı

Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, imara uygun yapılaşma ve kent estetiği konusunda oldukça hassas çalışıldığına vurgu yapılırken, inşaat yapmak için kuruma müracaat edenlere hızlı bir şekilde yardımcı olunduğuna dikkat çekildi. Açıklamada, yeni inşaatlar ve konutların yükselmesinin, istihdamın ve nüfusun atmasını da beraberinde getirdiğine işaret edildi. Yapılan açıklamada, “Belediyemizin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl artarken, bu konudaki istatistiki veriler de ilçemizdeki yapılaşmanın hızını ortaya koymaktadır. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, ilçemizde yükselen inşaat ve iskan sayısında giderek artış yaşanıyor. Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası ile birlikte başlayan yeni süreçte, planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda daha ciddi adımlar atan bir kurum haline geldik. Şehrimiz her geçen gün gelişip güzelleşmektedir. Bu çerçevede, Beyşehir Belediyesi...