14 / 05 / 2024

Beyşehir emlak sektörü

Beyşehir emlak sektörü

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in geride kalan 2015 yılında da inşaat sektörünün gözde bir ilçesi olduğunu söyledi.

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Emlak sektörünün en büyük sorunu 'korsan emlakçılar'!

ALEMDER Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, Alanya emlak sektörünün en büyük sorununun korsan ve kayıt dışı emlakçılar olduğunu söyledi.

Ürdün'de ekonomik paket emlak sektörünü olumlu etkiledi!

Ürdün hükümet tarafından uygulanan yeni ekonomi reform paketi emlak sektörüne olumlu yansıdı.

Emlak sektöründe görüntülü görüşme devri!

Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight’ın Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, emlak sektörünün Türkiye’de bambaşka bir kimliğe büründüğünü belirtti...

ALTSO’dan Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar semineri !

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 17 Ekim 2019 Perşembe günü “Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar” semineri yapılacak. Seminere Google, Google Partners ve Digital Exchange gibi bu alanda ünlü kurumların temsilcileri konuşmacı olarak katılacak…

Nazilli'de emlak sektörü yüzde 70 daraldı!

Barış Emlak Sahibi Güler Kurudere Akbaş, konut sektörünün son durumu değerlendirdi. Kurudere, üniversite öğrencilerinin beklenen sayıda Nazilli’ye gelmediklerini ve emlak sektöründeki sıkıntılardan bahsetti.

Suriye sınırındaki hareketlilik emlak sektörünü etkiliyor!

Şanlıurfa Akçakale'de sınır güvenliğinin sağlanması için eylül ayı sonunda yapılması amaçlanan olası bir sınır dışı planı, başta emlak sektörü olmak üzere piyasaları olumsuz olarak etkiliyor.

Emin Üstün: Eminevim kendini emlak sektöründe kabul ettirdi!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün: "Emlak sektöründe Eminevim sınav verdi ve kendini kabul ettirdi. Faizlerin yüksek döneminde inşaat sektörünü harekete geçirdik" dedi...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

Emlak sektöründe yaşanan uyuşmazlıklar istanbul'da konuşuldu!

Ticaret Bakanlığı ev sahipliğinde "Emlak Müşavirliği ve Emlak Sektöründe Yaşanan Uyuşmazlıklar" konusunda sektör temsilcilerinin katılımları ile toplantı yapıldı...

Stan Group kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor!

Stan Group 50 milyar doların üzerinde değere sahip olan gayrimenkullerini satma kararı aldı. Firma kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor.

Emlak sektöründe bilirkişi ne demektir?

Emlak sektöründe bilirkişilerden sıklıkla faydalanılmaktadır. Peki emlak sektöründe bilirkişi ne demektir?

Kamile Esen emlak sektöründe boy gösteriyor!

Emlak sektöründe duruşuyla ve güzelliğiyle rakiplerini kıskandıran 46 yaşındaki Kamile Esen, sekreter olarak başladığı işinde şirket sahibi oldu.

Beyşehir emlak sektörü Haberi

Beyşehir emlak sektörü

Beyşehir’de, geçtiğimiz yıl başlayan inşaatlarla yeni yapıların yükselmeye devam ettiğini ifade eden Başkan Özaltun, "Söz konusu dönemde belediyemiz tarafından verilen yapı ruhsatı sayısı bir önceki döneme göre ikiye katlarken, yüzde 113 oranında artış gösterdi. İlçemiz genelinde 2015 yılının 12 aylık döneminde belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 245 yapı ruhsatı, 194 de yapı kullanma izin belgesi düzenlenmiştir” dedi.


Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl içerisinde düzenlenen ruhsat ve izin belgelerinin yeni yılla birlikte istatistiki verilerinin belli olduğunu belirten Başkan Özaltun, “Buna göre, anılan dönemde 245 yapı ruhsatı, 194 de yapı kullanma izin belgesi verildi. 2014 yılında 115 yapı ruhsatı, 166 yapı kullanma izin belgesi düzenlenmişti. Her iki dönem kıyaslandığında yapı ruhsatı verilme işleminin bir önceki yıla göre...