03 / 05 / 2024

beyşehir eski hükümet konağı restorasyon

beyşehir eski hükümet konağı restorasyon

Tarihi eserlerin restore edilerek günümüze kazandırılması çalışmalarına büyük önem veren Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir’de bulunan eski hükümet konağını restore ederek ilçeye kazandırdı.

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Yenişehir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin'de 3 hükümet konağı inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin'in Yenişehir, Mezitli ve Tarsus'ta hükümet konağı inşa edecek...

Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi 31 Temmuz'da!

Mersin İli Yenişehir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin'de 262 adet konut ve 3 hükümet konağı yapacak!

TOKİ, Mersin Mezitli'de 262 adet konut yapacak. TOKİ ayrıca Mersin'in Mezitli, Yenişehir ve Tarsus ilçelerinde de hükümet konağı yapacak...

TOKİ Kırşehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Mersin Yenişehir Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Yenişehir Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kırşehir Mucur Hükümet Konağı ihalesi 28 Haziran'da!

Kırşehir İli Mucur İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mersin Yenişehir'e hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Yenişehir Hükümet Konağı projesinin inşası için 28 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

Datça eski hükümet binasının akıbeti TBMM'de!

Datça eski hükümet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

TOKİ'den Ordu'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da hız kesmeden devam eden TOKİ, Ordu Hükümet Konağı ihalesini 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bayburt'a hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Bayburt Hükümet Konağı ihalesini 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

beyşehir eski hükümet konağı restorasyon Haberi

beyşehir eski hükümet konağı restorasyon


Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir’de bulunan eski Hükümet Konağı’nı restore ederek ilçeye kazandırdı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya merkezde gerçekleştirdikleri ve Yeni Büyükşehir Yasası ile şehir genelinde sürdürdükleri tarihi eserlerin restorasyonu konusunda büyük önem verdiklerini söyledi.


Yaptıkları yatırımlarla ilçelerin çehresini değiştirdiklerini, şehir genelinde tarihi eserlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması konusuna ise ayrıca önem verdiklerini belirten Başkan Akyürek, Beyşehir’de bulunan ve tarihi değeri olan eski Hükümet Konağı’nın restoresinin tamamlandığını ifade etti.


Konya genelinde 50’den fazla cami, medrese, han, hamam ve türbenin restorasyonu ile Bedesten, Mengüç Sokak ve Akçeşme Mahallesi’nde 3000’e yakın tarihi eseri restore ettiklerini hatırlatan Başkan Akyürek, “Beyşehir Eşrefoğlu bölgesinde İçerişehir’deki tarihi yarım adanın tamamının bir bedesten gibi yenilenmesi için Eşrefoğlu Camii, Taş Medrese, Bedesten, bölgedeki yeşil alan, göl kenarındaki...