28 / 04 / 2024

Beyşehir imar toplantısı

Beyşehir imar toplantısı

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak olan imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı.Beyşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan yardımcıları...

Beyşehir'in imar çalışmaları için toplantı yapıldı!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı. Belediye Başkanı Murat Ozaltun, "Beyşehir'de şahsa göre imar değil, ada bazlı, şehrin estetiğine yakışır imar düzenlemeleri yapacağız

Beyşehir Millet Bahçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Beyşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Beyşehir için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Malatya Büyükşehir Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı dün yapılan II. Birleşimle sona erdi. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

Malatya Büyükşehir 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini konuştu.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Çatalca Hisarbeyli Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca'nın Hisarbeyli Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir 2018'in son toplantısını gerçekleştirdi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2018 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın ilk birleşiminde 28 madde konuşuldu.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

Malatya Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Beyşehir imar toplantısı Haberi

Beyşehir imar toplantısı

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak olan imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı.

Beyşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Kahraman Göksu, Konya Büyükşehir İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Nurullah Osmanlı, Şehir Plancısı Fatih Yılmaz, Mimar Seyit Ahmet Biçer, Konya Büyükşehir İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı müdürleri ve Beyşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'de şahsa göre imar değil, ada bazlı, şehrin estetiğine yakışır imar düzenlemeleri yapacaklarını belirterek, "İlçemizdeki inşaat sektörü için arsalarımızın imar durumunu, halkımızın ve çalışanların istek ve önerileri doğrultusunda planlamak için burada bulunuyoruz. Böylesine önemli bir konuda aramızda yer aldığınız ve katkı sunduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum"...