05 / 05 / 2024

beyşehir kaayolu projesi

beyşehir kaayolu projesi

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, merkez mahalle muhtarları ile yemekte bir araya geldi.

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Beyşehir projesinde yer alan 51 adet konut için başvurular başladı.

Konya Beyşehir 3. Etap TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ idaresi ve Beyşehir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesi için sözleşmeler imzalanmaya başladı.

TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyat ve başvuru bilgisi!

TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyat ve başvuru bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Beyşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte yanıtlar...

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 başvuru şartları neler? İşte Konya Beyşehir Hacıakif 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Beyşehir'de TOKİ emekli projesi hazır!

Beyşehir'de yaşayan emekliler, TOKİ ve Beyşehir Belediyesinin işbirliğiyle yürütülen proje sayesinde ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme dönemi!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap konut Projesi’nde yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ projesi hızla yükseliyor!

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ projesi kapsamında başlatılan toplu konut alanındaki inşaat çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir'e yeni TOKİ projesi!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'de son dönem hız kazanan TOKİ projelerine bir yenisini eklemek üzere çalışma başlattıklarını belirtti.

TOKİ Konya Beyşehir 469 konut kurası çekildi!

TOKİ Konya’nın Beyşehir ilçesinde yerel mimaride 469 konutun kura çekilişi 28 Nisan’da yapıldı. Konut tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projedeki konutlarda yerel mimari cephe anlayışı yansıtıldı.

Konya Beyşehir Vuslat Parkı'nda yeni düzenlemeler yapılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Gölü sahilindeki Vuslat Parkı'nda belediye tarafından yürütülen yeni düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

TOKİ Konya Beyşehir 2. Etap 469 konut ihalesi bugün!

TOKİ Konya İli Beyşehir İlçesi 2. Etap 469 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Konya Beyşehir'de inşaat işçisi hayatını yitirdi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bir inşaat ustası kalıp çaktığı esnada binanın 3.katından beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.Olay, Dalyan Mahallesi’nde yapımı devam eden bir inşaatta meydana geldi.

beyşehir kaayolu projesi Haberi

beyşehir kaayolu projesi

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, merkez mahalle muhtarları ile yemekte bir araya geldi.


Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’ndeki yemeğe Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ve merkez ilçenin mahalle muhtarları katıldı. Yemekte konuşan Özaltun, Beyşehir’de yapım çalışmaları devam eden Beyşehir Belediyesi ve bazı devlet yatırımlarının yanı sıra önümüzdeki dönem hayata geçirilecek bazı projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Tünel çalışmalarında sona gelinen Gembos güzergahlı yeni Konya-Beyşehir-Antalya Karayolu’nun tamamlanması ile birlikte Beyşehir ve Konya’nın Antalya’ya daha da yakınlaşacağını ve kısa mesafede ulaşımın sağlanacağını anlatan Özaltun, hayata geçirilecek Konya-Antalya YHT projesinden de söz etti. Hızlı tren için Beyşehir-Seydişehir ilçeleri arasında kurulacak istasyonla ilgili bilgiler de veren Özaltun, bu istasyonun yöredeki sanayiciler için...