29 / 04 / 2024

beyşehirde okullar yeni döneme hazırlanıyor

beyşehirde okullar yeni döneme hazırlanıyor

Beyşehir'de, ilk ve ortaöğretim kurumları, belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla yeni eğitim yılına hazır hale getiriliyor. Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezi ve mahallelerdeki tüm eğitim kurumlarında çalışma başlattıklarını anlatt

TOKİ Nisan ve Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 6 şehirde 2 bin 435 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayı projeleri kapsamında 2 bin 435 konut inşa edecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projeleri 6 şehirde hayata geçirilecek.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 3 bin 165 yeni konut müjdesi! 7 şehirde 7 yeni kampanya geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 165 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

TOKİ'den hem Mart hem de Nisan müjdesi! Hiç evi olmayanlara 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut inşa edecek. TOKİ projelerinin ihaleleri Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 3 bin 500 yeni konut müjdesi! 6 şehirde 9 yeni kampanya!

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 9 projede toplam 3 bin 500 yeni konut müjdesi geldi. İşte TOKİ tarafından paylaşılan o ihaleler...

Hiç evi olmayanlar için TOKİ'den son dakika Mart 2024 müjdesi! 4 şehirde 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini de peş peşe açıkladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayında 5 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek.

Bu şehirlerde yaşayanlara müjde! TOKİ'den 4 ile 665 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirde 665 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ tarafından inşa edilecek olan o projeler...

TOKİ'den üç şehre 533 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 şehirde 533 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ tarafından hayata geçirilecek o projeler...

Beslenme çantası haftalık en az 192 lira, aylık ise 770 liraya dolacak!

Bugün itibarıyla okullar yeni eğitim-öğretim yılına başlıyor. Çocuklarını okutmaya çalışan veliler için en basit beslenme çantasının maliyeti haftalık en az 192 lira olurken, aylık ise 770 lira oldu.

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

İstanbul ve Ankara dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?

Türkiye genelinde kar yağışı devam ediyor. Son dakika bilgilerine göre, yoğun kar yağışı nedeniyle dokuz şehirde okullar tatil edildi.

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

beyşehirde okullar yeni döneme hazırlanıyor Haberi

beyşehirde okullar yeni döneme hazırlanıyor

Beyşehir'de, ilk ve ortaöğretim kurumları, belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getiriliyor.


Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordine halinde çalışmalar yürüttüklerini söyledi.


İlçe merkezi ve mahallelerdeki tüm eğitim kurumlarında çalışma başlattıklarını anlatan Özaltun, şunları kaydetti: "Bu çerçevede, öğrencilerimizin daha rahat bir eğitim dönemi geçirmeleri için seferber olduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha modern ve rahat koşullarda eğitim görebilmeleri, eğitim kalitesinin artırılmasına destek amacıyla eğitime her türlü desteği vermekten kaçınmıyoruz. Bu kapsamda, ilçe genelinde yer alan tüm okullarımızın bahçeleri ve ulaşımı sağlayan yolları eğitim dönemi başlamadan yeniden gözden geçirilmiştir. Yeni eğitim öğretim yılının şimdiden ülkemize, ilçemize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını...