18 / 05 / 2024

Beytepe Restorium ödeme

Beytepe Restorium ödeme

Keklikoğlu Gayrimenkul'ün yeni konut projesi Beytepe Restorium, konfor ve prestijin buluşma noktası haline geldi. Proje "Restore Konsept Daire" dünya dekorasyon trendlerinin geldiği son noktayı yakından görme şansı veriyor.

Duru Beytepe’de yüzde 5 peşinat ile mutlu yaşam!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de hayata geçirdikleri DURU Beytepe projesinin sunmuş olduğu kolay ödeme seçeneklerini anlattı...

Duru Beytepe'de peşinde yüzde 20 indirim!

Duru Beytepe projesinde peşin ödemede yüzde 20, lansmana özel yüzde 10 indirimle ödemeler yapılıyor. Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile hayata geçirilen projede kişiye özel ödeme imkanı sağlanıyor.

Kale Beytepe fiyat listesi!

Kale Beytepe fiyat listesi 810 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 25 katlı tek blok olarak planlanan projede kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor...

Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017!

Kişiye özel ödeme planı sunulan Elit Manzara projesi 2018 yılı Haziran ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017...

Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi!

Kişiye özel ödeme imkanlarının sağlandığı Duru Beytepe projesi 484 daireden oluşuyor. İşte Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi...

Benevre Beytepe'de sıfır peşinat, yüzde 100 mutluluk!

Ankara'da inşa edilen Benevre Beytepe projesi, sunduğu avantajlar ile de yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Peşinatı teslimat sırasında ödeme kolaylığı sağlayan proje, konut sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri!

Beytepe Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri haberimizde bulunuyor.

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Elit Manzara Beytepe'de sınırlı sayıda daireler sahiplerini bekliyor!

2018 yılının Haziran ayında yaşamın başlayacağı Elit Manzara Beytepe, düşlerdeki yaşamı sunmakla birlikte, esnek ödeme planlan ve sunduğu kar fırsatları İle de yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Elit Manzara Beytepe ödeme planı!

Elit Manzara Beytepe projesinin tanıtımı 26 - 29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Elit Manzara Beytepe projesinde teslimler Ağustos 2018'de yapılıyor...

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu, Beytepe Restorium'un Ankara'da yükselen gökdelenlerin arasında farklı mimarisiyle çağdaş bir "tatil köyü" konseptinde planlandığını söyledi.

Beytepe Restorium'da restore konsept daire seçeneği!

Keklikoğlu Gayrimenkul'ün yeni konut projesi Beytepe Restorium, konfor ve prestijin buluşma noktası haline geldi. Proje "Restore Konsept Daire" dünya dekorasyon trendlerinin geldiği son noktayı yakından görme şansı veriyor.

Beytepe Restorium teslim tarihi!

Beytepe Restorium teslim tarihi Temmuz 2014 olarak belirlendi. Fiyatların 830 bin liradan başladığı Beytepe Restorium 'da satışlar devam ediyor, projede 53 daire ve 12 villa bulunuyor, ..

Beytepe Restorium ödeme Haberi

Beytepe Restorium ödeme


Stil sahibi bir mimari ile yeni bir trendin öncüsü olan Beytepe Restorium, tasarımcılara ilham veren bir yaşam konsepti. Ankara konut projeleri arasında modern mimarisi ve farklı tasarımıyla kuralları değiştiren ve bu yönüyle hayata değer katan bir proje olan Beytepe Restorium, tasarım özellikleriyle benzerlerinden ayrılıyor. Keklikoğlu'nun ithal ettiği ve Restore showroomlarında yer alan Versace Home, Keuco, Bellosta, Eurolegno, Berloni, Barazza, Elica ve Galassia'nın yeni koleksiyonlarında bulunan ürünlerin kullanıldığı "Restore Konsept Daire" dünya dekorasyon trendlerinin geldiği son noktayı yakından görme şansı veriyor. 


TATİL KÖYÜ KONSEPTİ


Akıllı ev özelliklerinin oldukça geniş bir yelpazede sunulduğu Restorium daireleri teknoloji tutkunlarını oldukça mutlu edecek gibi görünüyor. Projede 4+1'lerden dubleks dairelere, penthouse dublekslerden villalara birçok farklı konut tipi bulunuyor. Hayata geçmesinin ardından geçen kısa sürede büyük bir taleple...