08 / 05 / 2024

beytepenin değeri artıyor

beytepenin değeri artıyor

Birbiri ardına markalı konut projelerinin yükseldiği Beytepe ve İncek, kentin gelişimine paralel olarak büyürken, kaliteli ve lüks yaşam denilince akıllara ilk gelen Çayyolu'na yakın konumlarının da etkisiyle değerini arttırıyor.

Türk dizilerinin yurt dışında değeri artıyor: Bölüm başına 100 bin dolar

Türk dizilerinin başarısı dünya pazarında da oldukça değerli bir konuma geldi. Eskiden 600 dolara ihraç edilen Türk dizileri için artık bölüm başına 100 bin dolar isteniyor. İşte detaylar...

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

Fındığın değeri artıyor! Fındık fiyatları bugün hangi ilde kaç TL? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye'de tarımsal ihracatın en önemli kalemlerinden olan fındık için 3 ayaklı yeşil ve entegre bir projeye imza atıyor. Peki fındık fiyatları bugün hangi ilde kaç TL? İl il fındık fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bitcoin'in piyasa değeri artıyor! Son 1 yılın zirvesine yaklaştı!

Bitcoin'in 1 Ocak 2022 tarihindeki piyasa değeri 883,89 milyar dolarken, Ethereum'un aynı anda 442,76 milyar dolar seviyesinde kaydedilmişti. Bitcoin'in piyasa değeri artmaya başladı ve son 1 yılın zirvesine yakınlaştı...

İngiltere'de ev fiyatları neden artıyor? 

İngiltere'de konut fiyatları giderek artıyor. İngiltere Merkez Bankası yetkilileri, İngiltere'de ev fiyatlarındaki artışın daha büyük alan edinme isteğinden meydana geldiğini dile getirdi.

İngiltere'de kiralar da evsizlik de artıyor!

İngiltere’de tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında kısıtlamaların kaldırılması ve kentlere dönüşün başlamasıyla beraber ev kiraları da hızla artıyor...

Türkiye’de ve dünyada konut fiyatları neden artıyor? 

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan konut fiyatları artmaya devam ediyor. Peki Türkiye’de ve dünyada konut fiyatları neden artıyor? 

Kripto paraların değeri düşüyor mu?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto para borsalarında neler oluyor? Kripto paraların değerleri düşüyor mu? Bitcoin ne kadar oldu? İşte kripto para borsalarına ilişkin merak edilenler...

Türkiye'deki gayrimenkullerin değeri artıyor!

Al-Daar Investments Türkiye Temsilcisi Halit Sönmez, yabancıya konut satışlarını değerlendirdi. 2021'in sonuna kadar vatandaşlık alma programlarının etkisiyle yabancıya satışlarda rekor kırılacağını belirten Sönmez, geçen seneye göre yurt içi satış artışının yüzde 13 oranına ulaştığını belirtti.

Deniz kenarı satılık evlerin değeri artıyor!

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Mart 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Açıklanan verilere göre; Türkiye genelinde deniz kenarında satılığa çıkan dairelerin değerinde artış yaşandı.

Özderici GYO'nun dava değeri 2.4 milyon TL artırıldı!

Özderici GYO'nun İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/411 Esas dosyasında dava değeri ıslah yoluyla 2 milyon 477 bin 452,88 TL tutarında artırıldı.

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Değer artış payı nasıl hesaplanır?

Gayrimenkullerin değer artışı, normalde satıştan sonra vergilendiriliyor ve alış ile satış değeri arasındaki kazanç üzerinden gelir vergisi alınıyor. Peki arsalar için değer artışı vergisi nasıl hesaplanır?

Türkiye'de gayrimenkule talep artıyor!

Türkiye'de yatırım ortamı olmadığı için tasarruflar yatırımlara gitmiyor. Döviz, altın olarak saklanıyor. Yada gayrimenkul talebi artıyor.

beytepenin değeri artıyor Haberi

beytepenin değeri artıyor


Birbiri ardına markalı konut projelerinin yükseldiği Beytepe ve İncek, kentin gelişimine paralel olarak büyürken, kaliteli ve lüks yaşam denilince akıllara ilk gelen Çayyolu'na yakın konumlarının da etkisiyle değerini arttırıyor. Yakın gelecekte Başkent'in en değerli merkezi olması beklenen bölgeler, şimdiden hem konut alıcısı hem de yatırımcının gözdesi olmaya başladı. Bu merkezlerin birleştiği yerde Parktepe Evleri'ni inşa eden, LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı'nın ortaklarından iç mimar Murat Altuntaş, bölgenin kentin gürültüsünden uzak oluşu, temiz havası ve şehir merkezinde yer verilmesi mümkün olmayan avantajları sayesinde tercih edildiğini kaydetti. Artık kent merkezindeki sıkışıklıktan herkesin bunaldığını ifade eden Murat Altuntaş Altuntaş, "Ankara'nın merkezi artık doldu. İşinden çıkıp saatlerce trafikte zaman harcayan insanlar, evinin önüne geldiğinde bu kez otopark sorunuyla...