14 / 05 / 2024

Beyttürk İnşaat dönüşüme odaklandı

Beyttürk İnşaat dönüşüme odaklandı

Bursa'da 900 konutluk yeni bir projeye hazırlanan Beyttürk İnşaat, İstanbul'da dönüşüm için kolları sıvadı. Şirket, 2016 yılının başlarında Beyttürk markasıyla İstanbul'da da konut üretmeye hazırlanıyor.

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

İstanbul'da 700 bin bina kentsel dönüşüme girmeli!

17 Ağustos İstanbul depremi yıldönümü gelirken uzman isimler büyük İstanbul depremine yönelik açıklamalarına devam ediyor. AFAM Müdürü ve inşaat mühendisi Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, İstanbul'da 700 bin binanın kentsel dönüşüme girmesi gerektiğini dile getirdi. 

Tuzla Birlik Sitesi'nde duran kentsel dönüşüme site sakinlerinden tepki!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Birlik Sitesi'ndeki hak sahipleri, 4 yıldır inşaatı yapılmayan kentsel dönüşüme tepki gösterdi.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Türk müteahhite dünyanın her yerinde iş var!

Dünyanın her yerinde Türk müteahhite iş olduğunu söyleyen Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli yaptığı açıklamada “Türk müteahhit dünyaya açılarak hem iş hacmini genişletir hem de döviz getirir” diye konuştu.

Türkiye kentsel dönüşüme öncü olacak!

Türkiye, depremle sarsılan Arnavutluk’ta kentsel dönüşüm başlatıyor. TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut kentsel dönüşüme örnek olacak. Türk müteahhitler de ülkede yeni projeler üretecek.

Türk inşaat sektörünün dünyanın her yerinde imzası var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada, "Türk inşaat şirketlerinin Şili'den Rusya'ya, Orta Asya'dan Afrika'ya kadar dünyanın her yerinde, yüzlerce büyük projede imzası var." diye konuştu.

Arap yatırımcı kentsel dönüşüme geliyor!

Pendik’te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Masar İnşaat’ın Başkanı Ghassan “Ortadoğulu yatırımcılar olarak Türkiye’yi çok seviyoruz. Arap yatırımcı kentsel dönüşüme girmek için fırsat bekliyor” şeklinde konuştu.

Gayrimenkulde dijital dönüşümü başlatın!

Gayrimenkul sektöründe dijital dönüşüme kendini hazırlayan firmaların büyüyeceğini söyleyen Beyttürk’ün Online Satış Departmanın arkasındaki başarılı isim Beyttürk Yönetim Kurulu Üyesi Barman, Facebook üzerinden 1 milyonun üzerinde yabancı takipçiye ulaştıklarını söyledi…

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Beyttürk İnşaat Körfez ülkelerine özel online satış departmanı kurdu!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk İnşaat, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Bahreyn, Suudi Arabistan, Lübnan ve Irak’taki müşterileri biraraya getirecek ortak bir projeye imza attı.

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Beyttürk İnşaat dönüşüme odaklandı Haberi

Beyttürk İnşaat dönüşüme odaklandı

Beyttürk İnşaat, Bursa Orhangazi Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satın aldığı yaklaşık 32 bin metrekarelik arsaya 900 konut inşa etmeye hazırlanıyor. Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Bursa Orhangazi projesinin, karma konsepte, bölgenin tek lüks projesi olduğu bilgisini vererek, "Yatırım amaçlı konut alacak yerli ve yabancı yatırımcıları hedeflediğimiz projemizde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alacak. Projemiz 90 milyonluk yatırımla hayata geçecek. Bölgede arsa stokumuz bulunuyor. 2023'e kadar burada 500 milyon doların üzerin yatırım planlıyoruz" diye konuştu. Projenin yapımına 30 Temmuz 2015'te başlanması teslimlerin ise Aralık 2017'de gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 


2016'da İstanbul'da 


2016 yılının başlarında Beyttürk markasıyla İstanbul'da da konutlar üreteceklerini açıklayan Barman, "Beyttürk markamızı 2016'da İstanbul'a taşıyacağız. İstanbul projelerimize 2016'nın ilk çeyreğinde başlamayı planlıyoruz. Özellikle Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm alanı ve...