15 / 05 / 2024

Beyttürk Kağıthane iletişim

Beyttürk Kağıthane iletişim

Beyttürk Kağıthane iletişim için 444 5 321 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyttürk İnşaat tarafından hayata geçirilecek proje 20 katlı olarak tasarlanan tek bloktan meydana geliyor.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı! 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Toykar tarafından kuruldu. 

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

Genisys Bilişim ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Genisys Bilişim ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi!

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırımcılara yeni yaşam fırsatı sunulan proje Genyap İnşaat tarafından Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. 

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kağıthane Seba Suites iletişim bilgileri!

Seba Suites projesi Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yükseliyor. Proje iki blok olarak hayata geçirildi...

NEF Kağıthane 05 satış ofisi iletişim!

NEF Kağıthane 05 projesi NEF imzasıyla İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Projede 31 Ekim'e kadar sürecek "Şimdi al 2019'da öde'' kampanyası uygulanıyor...

Tempo City Kağıthane iletişim!

Tempo City Kağıthane iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 217 daire ve 17 ticari birimden meydana gelen projede teslimlerin 2019 yılının Temmuz ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Kağıthane Vadi Koru iletişim!

Kağıthane Vadi Koru iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Vadi Koru projesi için ön talepler toplanıyor...

Porta Vadi Kağıthane iletişim!

Tüm Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Porta Vadi Evleri 2018 yılının sonunda teslim edilecek. Proje Finanskent Projesini Maslak bölgesine bağlayan yolun üzerinde yer alıyor...

Kağıthane Adatepe Hasbahçe Evleri iletişim!

Tora İnşaat tarafından hayata geçirilen Adatepe Hasbahçe Evleri projesi İstanbul Kağıthane'de yer alıyor. Proje 2 blok olarak yükseliyor...

Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim!

Toplam 200 daireden meydana gelen Adatepe Hasbahçe projesi Tora İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beyttürk Kağıthane iletişim Haberi

Beyttürk Kağıthane iletişim

İstanbul'un Silivri, Avcılar-Ispartakule ve Kartal ilçelerinde karma proje inşa etmeye hazırlanan Beyttürk İnşaat İstanbul Kağıthane'de de yeni bir proje geliştiriyor.


Beyttürk Kağıthane iletişim numarası 444 5 321 olarak belirlendi. Toplam 205 adet daireden oluşacak olan proje 20 katlı tek blok halinde yükselecek. 


AVM'nin de yer alacağı Kağıthane Beyttürk 'te spa, fitness, hobi alanları, concierge, sinema odaları, cafe-restoran gibi sosyal alanlar bulunuyor.



Beyttürk Kağıthane iletişim

Tel: 444 5 321

Web: http://www.beytturk.com/

Özge...