15 / 05 / 2024

beytüşşebap ve uludere elektrik hattı

beytüşşebap ve uludere elektrik hattı

Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçeleri arasında yapılan elektrik çalışmalarında sona gelindi. Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez çalışmaları yerinde inceleyip bilgi aldı. Dönmez 15 Aralığa kadar sıkıntının giderilmesini bekliyoruz dedi...

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

O ilde hem turizm hem de ticaret alanı imarlı arsa satılacak!

Beytüşşebap Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Şırnak'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 11 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Şebap Bozyiğit tarafından kuruldu.

Şırnak Beytüşşebap küçük sanayi sitesine kavuşuyor!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde küçük sanayi sitesi inşa ediliyor.

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uludere kura sonuçları 20 Mayıs 2+1 ve 3+1 listesi ve Şırnak Uludere kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020!

TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şırnak Uludere kura sonucu 20.05.2020 ve TOKİ Uludere kura sonuçları 2020 listesi...

TOKİ Şırnak Uludere 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şırnak Uludere projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Beytülmakdis Turizm Emlak Araç Kiralama ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beytülmakdis Turizm Emlak Araç Kiralama ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Mohammad Ahmad Dıab ve Ibtısam Abdel Hadı Tawfiq Ismail ortaklığıyla kuruldu.

Hasdere İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasdere İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uludere tarafından kuruldu.

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi'nden doktora konut tahsisi!

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, Beytüşşebap’ta göreve başlayan doktora konut tahsis etmesinden dolayı Kaymakam İsmail Pendik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı doktora kendi lojmanını verdi!

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı, ilçeye 12 yıl sonra gelen kadın doğum uzmanının kalacak yer sorunu kendi lojmanını vererek çözdü.

Beytülarap İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beytülarap İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kader Alflefl ve Basel Alalı ortaklığında kuruldu. 

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Tarık Chaabı, Ahmet Abdülaziz ve Halil İbrahim Kaymak ortaklığında kuruldu. 

beytüşşebap ve uludere elektrik hattı Haberi

beytüşşebap ve uludere elektrik hattı


Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçeleri arasında yapılan elektrik çalışmalarında sona gelindi. Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez çalışmaları yerinde inceleyip bilgi aldı.


Kaymakam Dönmez yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade edip; “Coğrafi şartların çok ağır olmasına rağmen çalışmaları bizzat yerinde inceledim, çalışmalar en kısa zamanda bitecek. Çalışmaların zor şartlarda yapılıyor, fakat 15 Aralığa kadar bu sıkıntının giderilmesini bekliyoruz. İlçenin enerji ihtiyacı sıkıntısının giderilmesi ilçe halkı için büyük önem arzediyor, o yüzden ilçemizi rahatlatmak adına büyük bir adım atılıyor.''...