04 / 05 / 2024

Beyza Özer kim

Beyza Özer kim

Yüksek Mimar Beyza Özer kimdir? Beyza Özer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Beyza Özer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Beyza Özer....

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Beyza Özer kimdir?

Yüksek Mimar Beyza Özer kimdir? Beyza Özer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Beyza Özer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Beyza Özer....

Haliç’e yüzer iskele geliyor!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Ayvansaray, Fener, Eyüp, Sütlüce, Hasköy gibi tarihi vapur iskelelerine ek olarak Haliç'in farklı noktalarına yüzer iskelelerin inşası için 30 Haziran 2014 tarihinde ihale düzenleyecek.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Rıdvan Köksüzer, Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret etti!

Rıdvan Köksüzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile bir araya gelerek, ilçede yürütülen Kentsel Dönüşüm projeleri ve imar uygulamaları başta olmak üzere şehrin problemleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Şeref Menteşe: kendi doğrularınızdan şaşmadan yaşamak istiyorsanız Beyza Hotel'i tercih etmelisiniz!

Edremit Körfezi'ndeki Altınoluk'ta yer alan Beyza Hotel, sunduğu alternatif turizm hizmetleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı durumunda. Şeref Menteşe "kendi doğrularınızdan şaşmadan yaşamak istiyorsanız Beyza Hotel'i tercih etmelisiniz" dedi.

Beyza Özer kim Haberi

Beyza Özer kim

Beyza Özer kimdir?

Ajansaks / Aks Mimarlık kurucusu yüksek mimar Beyza Özer 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun olmuş, 1996 yılında aynı okulun ‘Bina Yapım Yönetimi ‘ Kürsüsünde yüksek lisans tezini tamamlamıştır.  Mezuniyetinin ardından bir süre mimarlık şirketlerinde çalıştıktan ve proje  yöneticiliği yaptıktan sonra, 1998 yılında Aks Mimarlık adı altında kendi firmasını kurmuştur.


Yurt içi ve yurt dışında, mağaza, ofis, Restaurant, Club, Lounge, Otel, Rezidans, Villa, v.b. projelere imza atmıştır. Dünya şehirlerini gerek mimari özellikleri, gerek şehir planlaması kapsamında incelemiş, İstanbul, Paris ve Newyork ofislerinden mimar meslektaşlarına yerel ve uluslararası projelerde çözüm ortaklığı yapmıştır.  


Son yıllarda, ağırlıklı olarak iç mimari çalışmaları ve inşaat uygulamalarında başarılarını ispat etmiştir. Ülkemizi, özellikle Almanya’da yapmış olduğu projelerle, başarılı şekilde temsil etmiş bulunmaktadır.


Lisans :...