15 / 05 / 2024

Şeref Menteşe: kendi doğrularınızdan şaşmadan yaşamak istiyorsanız Beyza Hotel'i tercih etmelisiniz!

Şeref Menteşe: kendi doğrularınızdan şaşmadan yaşamak istiyorsanız Beyza Hotel'i tercih etmelisiniz!

Edremit Körfezi'ndeki Altınoluk'ta yer alan Beyza Hotel, sunduğu alternatif turizm hizmetleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı durumunda. Şeref Menteşe "kendi doğrularınızdan şaşmadan yaşamak istiyorsanız Beyza Hotel'i tercih etmelisiniz" dedi.



Günlük, doğal, sağlıklı ürünlerle beslenmeyi, temizliği ve ahlaki değerlere saygıyı hedef alan otelimizde güneşe, denize ve oksijene doyacaksınız'" ifadelerini kullandı. Plajında sadece kendi otel misafirlerini ağırlayan, Türkiye'de tek olan Beyza Hotelin anlaşmalı olduğu turlarla tabiî ve tarihi güzellikleri misafirlerinin ayağına getirdiğini ve aileleri, dostları keyifli bir tatille buluşturduğunu kaydeden Menteşe, "Sabah deniz manzarası eşliğinde huzurlu bir kahvaltıdan sonra Kaz Dağları'ııın eşsiz güzellikleri içerisinde çok keyifli ve eğlence dolu bir tur ve akşam dönüşte ise körfezin ışıkları, yıldızlar ve yakamoz eşliğinde akşam yemeğini 40 yıl unutamayacağınız kahve ile taçlandıracağınız bir tatil için sizleri Altınoluk Beyza Hotel'e bekliyoruz" diye konuştu. istanbul / Yeni Asya Motelde ailelere özel birbirinden farklı hizmetler sunuluvor. 


Edremit Körfezi'nin incisi, oksijen cenneti Altınoluk, havası, suyu, tabiî güzellikleri, hem dağ hem de deniz turizmini bir arada bulundurması ve en yüksek sıcaklıkta bile yüzde sıfır nem oranıyla ziyaretçilerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Yoğun şehir hayatından uzaklaşarak, huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler, Altınoluk'u tercih ediyor. Bölgede hizmet veren Altınoluk Beyza Otel, ilk tercih edilen duraklar arasında yer alıyor. Altınoluk'ta denize sıfır mesafede yer alan Beyza Hotel in tek alternatif otel olduğunu kaydeden Menteşe Group Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şeref Menteşe, "Beyza Hotel, kimsenin sizi ötekileştirmediği, huzurlu, sakin ve samimî olan özgürce tatil yapmak isteyen herkesi birleştiren tek noktadır. Eğer siz de bunaltıcı yaz sıcaklarında terlemeden, klimalı otel odalarına hapsolmadan, ön yargılardan uzak, kendi doğrularınızdan şaşmadan yaşamak istiyorsanız Beyza Hotel'i tercih etmelisiniz.   


Yeni Asya 


Geri Dön