28 / 04 / 2024

Biaport Zafer Projesi

Biaport Zafer Projesi

Özçeliksan imzası ile Bursa'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Biaport Zafer Bursa projesinde satışlar başladı.

Osmangazi'de Biaport Zafer projesinin temeli atıldı!

Osmangazi'de, kentsel dönüşüm kapsamında "Biaport Zafer Projesi"nin temel atma töreni, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katılımıyla yapıldı. Proje kapsamında 176 konut yükselecek.

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in projesi mi?

Uzunca bir süredir tartışmalara neden olan Kanal İstanbul Projesi bu yaz aylarında hayata geçiyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında Kanal İstanbul Projesi'nin kaleme aldı.

Kütahya'ya YHT projesi yapılacak mı?

Kütahya'ya yapılması planlanan hızlı tren projesi olup olmadığı ve Zafer Havalimanı'nın yolcu sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

TOKİ İzmir Bergama 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Bergama 2019 projesi nerede? TOKİ Bergama Zafer Mahallesi 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Bergama Zafer Mahallesi 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Bergama Zafer Mahallesi 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ İzmir Bergama 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Zafer Mahallesi Alt Gelir'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-22 Şubat 2018 olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar Zafer engelli başvuruları başlıyor!

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Mahallesi engelli projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projede 33 adet konut bulunuyor.

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi kurası yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi kapsamında üretilecek olan 335 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. 

TOKİ Aksaray Zafer Alt Gelir kura çekilişi 3 Ocak'ta!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi kapsamında yer alan 335 konut için kura heyecanı başladı.

TOKİ Aksaray Zafer Alt Gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi kapsamındaki daireler için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu başvuruları başlıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi'ndeki 42 adet konut için başvuru dönemi bugün başlıyor

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi başvuruları başlıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi kapsamında yer alan 335 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

6 soruda TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesi!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesinde toplamda 226 adet daire yer alıyor. İşte 6 soruda Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesi!

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi Projesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün sona eriyor

Biaport Zafer Projesi Haberi

Biaport Zafer Projesi

Kentsel dönüşüm projesi olarak Özçeliksan tarafından Bursa Osmangazi'de inşa edilen projede toplam 180 daire yer alıyor. 


Biaport Zafer projesinde yer alan daireler  2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks şeklinde tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 90 ile 350 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


15 katlı iki blok halinde yükselen Biaport Zafer projesinde banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor. Biaport Zafer Bursa projesinde satışlar başladı. Projede lansman avantajları devam ediyor. 


Teslimlerinin Ağustos 2016'da yapılması planlanan projede dairelerin geniş teras alanları bulunuyor.


Biaport Zafer Bursa Adres : Zafer Mah. Namık Kemal Cad. (Yeni Belediye Sarayı yanı) Osmangazi/Bursa


Biaport Zafer Bursa iletişim;

Telefon : 444 6 242

Web : http://biaport.com/

Öznur...