12 / 05 / 2024

BİAŞ’a kotasyon

BİAŞ’a kotasyon

28 Mayıs 2013 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan 28660 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği için haberimizi inceleyebilirsiniz...

BİM'de Kumtel ankastre set 4.899 TL’ye, Tefal şef bıçağı 209 TL’ye, 2’li havlu set 49,50 TL’ye düştü!

BİM’de yine adeta baştan sona indirim geldi. Bu kapsamda, 28 Temmuz Cuma günü Kumtel ankastre set 4.899 TL’ye, Tefal şef bıçağı 209 TL’ye, 2’li havlu set 49,50 TL’ye düşecek. İşte 28 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

Et kıyma makinesi 699 TL'ye, sac kavurma tavası 159 TL'ye, kurban bıçağı 32 TL'ye düştü! ŞOK aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda Et kıyma makinesi 699 TL'ye, sac kavurma tavası 159 TL'ye, kurban bıçağı 32 TL'ye düştü. İşte aktüel ürünler kataloğu...

BİM'de 8 parça çelik tencere seti 1.249 TL, kasap bıçağı, et kesme bıçağı 34,50 TL'ye düştü! 

BİM 16 Haziran 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda, 8 parça çelik tencere seti 1.249 TL, kasap bıçağı, et kesme bıçağı 34,50 TL'ye satışa sunulacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

BİM'e Stanley termos çeşitleri ve kamp bıçağı, baltası geliyor! Sepet dolduracak uygun fiyatlı kampanya başlıyor!

BİM'in 19 Mayıs 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte fiyat listesi...

Bosch Mcm3501M 500 W Hız Kademeli 2.1 Hazneli Mutfak Robotu kaç TL'ye satılıyor? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Mcm3501M 500 W Hız Kademeli 2.1 Hazneli Mutfak Robotu, 6 keskin bıçağı  ve gelişmiş hız kademesiyle doğrama, parçalama ve rendeleme işlevlerini kısa sürede gerçekleştiriyor.

Yui QCV326 5'i 1 Arada Otomatik Doğrama ve Rende Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Yui Otomatik Doğrama ve Rende Makinesi, beş entegre bıçağı sayesinde sebze, meyve, peynir hatta bademi rendeler, dilimler ya da öğütür.İşte bu pratik kullanımı sayesinde mutfaklarda yerini alır.

Tefal Mikser & Blender Set ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal mikser ve blender set kolay bir şekilde ve kısa zamanda yüksek performans elde edebileceğiniz kişisel kullanıma uygun üründür.Yüksek motor gücü, 4 keskin bıçağı ve paslanmaz çelik gövdesi ile etkili sonuçlar ortaya koyar.

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. bugün Fatih'te Onur Neyiş tarafından açıldı.

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

BİAŞ’a kotasyon Haberi

BİAŞ’a kotasyon

Sermaye Piyasası Kurulundan:


Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği!


BİRİNCİ BÖLÜM

Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar


Amaç ve kapsam


MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı; gayrimenkul yatırım ortaklıklarının kuruluşlarına ve kurucularına, paylarının halka arzına, satışına ve devrine, faaliyet esaslarına, yönetim ilkelerine, portföy sınırlamalarına, portföylerinde bulunan varlıkların ve hakların değerlemesine, varlıkların saklanmasına, imtiyazlı pay ihracına, ortaklarında ve yöneticilerinde aranacak niteliklere, kamuyu aydınlatma ve yatırımcıların bilgilendirilmesi yükümlülüklerine, kâr dağıtımına, gayrimenkul yatırım ortaklığı statüsünden çıkmalarına, tabi olacakları diğer yükümlülüklere ve anonim ortaklıkların gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşümüne ilişkin esasları düzenlemektir.


Dayanak


MADDE 2 – (1) Bu Tebliğ, 6/12/2012 tarihli ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 48 inci ve 49 uncu maddelerine dayanılarak hazırlanmıştır.


Tanımlar ve kısaltmalar


MADDE 3 – (1) Bu Tebliğde geçen;


a) Bakanlık: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nı,


b) Borsa: 6362...