03 / 05 / 2024

Yui QCV326 5'i 1 Arada Otomatik Doğrama ve Rende Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Yui QCV326 5'i 1 Arada Otomatik Doğrama ve Rende Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Yui Otomatik Doğrama ve Rende Makinesi, beş entegre bıçağı sayesinde sebze, meyve, peynir hatta bademi rendeler, dilimler ya da öğütür.İşte bu pratik kullanımı sayesinde mutfaklarda yerini alır.



 Yui QCV326 5 i 1 Arada Otomatik Doğrama ve Rende Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Yemeklerin hazırlanması için ihtiyacınıza yönelik farklı renki başlıklar sayesinde mutfakta yemek yapma işlemini kolaylaştırır.Geniş besleme borusu ile meyve ve sebzeleri kesmeye gerek kalmaz. Kompakt tasarımı ve başlıkları sayesinde mutfaklara renk katar.

DOĞRAMA VE RENDE MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Yui QCV 326 5'i 1 arada rende makinesi özellikleri ile ve tasarımı ile kompakt bir kullanım sağlar.Rende makinesi beş farklı rendeleme başlığına sahiptir. Bu başlıkların her biri farklı tip ve boyutta rendeleme işlemini gerçekleştirir.
  • Aynı zamanda makine maksimum 150 Watt güç ile çalışır. Bu güç seviyesi sayesinde yüksek performanslı sonuçlar elde edilir. Cihazın çalışma voltajı ise 220 Volt olarak ifade edilir. 
  • Rendeleme makinesi modeli tek hız kademesi ile çalışır. Bu nedenle sabit hızda kullanılır. Rendeleme başlıklarında paslanmaz çelik bıçak mekanizması tercih edilir. Paslanmaz çelik malzeme, yüksek direnç özelliği ile bilinir. Bu sayede uzun ömürlü ve dayanıklı bir kullanım imkanı elde edilir. 
  • Kauçuk malzeme kaydırmaz özelliği ile biliniyor. Bu özelliği sayesinde sabit bir kullanım gerçekleşir. Rendeleme makinesi arka kısmında başlık deposu alanı yer alıyor. Bu tasarımı sayesinde saklama alanında dağınık bir görünüm oluşması engellenmiş oluyor. 
  • Yui rendeleme makinesi boyutu, 16 cm genişliğe, 24.5 cm derinliğe ve 28.5 cm yüksekliğe sahiptir. Minimal tasarıma sahip makine modeli taşıma ve kullanım kolaylığı sağlar. Bu sayede hemen her kullanım ihtiyacına cevap verir. 

Peki doğrama ve rende makinesinin teknik özellikleri neler? 
 


Geri Dön