06 / 05 / 2024

bien all design

bien all design

Bien sponsorluğunda All Design İstanbul’a katılan tasarım dünyasının disiplinsiz çocuğu Ron Arad, ‘Neler ve Eğerler’ konulu bir konuşma yaptı...

Bien, International Design Awards’tan 3 ödül aldı!

2007 yılından bu yana düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleşen Uluslararası Tasarım Ödülleri ‘’International Design Awards’’ (IDA) açıklandı. 16 Haziran’da Los Angeles’ta bir araya gelen jüri üyeleri titizlikle seçimlerini yaptı.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Bien Organic serisinin lansmanını gerçekleştirdi!

Bien Seramik tasarım dünyasında son derece prestijli ‘’Red Dot Design Award” ve “A’Design Awards”ı ‘’Organic serisi’’ ile aldı. Bien, ‘’Organic’’ serisinin lansmanını 15 Nisan Çarşamba akşamı The Seed’de gerçekleştirdi.

Mozaik Design Ankara'da showroom açacak!

Ünlü işadamlarının ofislerini döşeyen Mozaik Design’ın sahibi Yaman Erturan, “Genç işadamları küçük çalışma masası, yaşı ilerleyen patronlar ise kendilerini evdeymiş gibi hissettirecek ofis mobilyası tercih ediyor” dedi.

Bun Design 12 mağaza daha açmayı planlıyor!

Şu anda 24 mağazası bulunan ve franchising yolu 12 mağaza daha açmayı planlayan Bun Design da bu yıl geniş bir yenilenme hareketine başladı. Bun Design 12 mağaza daha açmayı planlıyor.

Bien'den kadınlara özel tasarımlar!

İşini bilen kadınlar, şık ve zarif ürünlerin yanı sıra kullanışlı ve kolay temizlenebilen tasarımlarıyla Bien’i tercih ediyor. Bien Seramik ürünleri basit temizlenebilme ve kolay kir tutmama özelliğine sahip olduğu için kadınlara konforu sağlıyor.

Bien, yeni ürünleriyle Unicera'da yerini alacak!

Ödüllü tasarımları, çok özel ve sürekli yenilenen 800’ü aşkın ürün yelpazesiyle sektörün öncülerinden olan Bien, UNICERA’ da bu yıl da dikkatleri üzerine çekecek.

Derin Design Ankara'da ilk mağazasını açtı!

Ulusal ve uluslararası platformda önemli başarılara imza atan Derin Design, Ankara’da açılan ilk mağazası ile modern mobilya tasarımı ve üretimi alanındaki başarılarını başkente taşıyor.

Tureks Stone, Dimensions ile mutfak ve banyolara doğallık katıyor!

Mermer sektörünün öncü markası Tureks Stone, Dimensions Koleksiyonu ile banyo ve mutfaklara sıra dışı bir doğallık katıyor. Sıra dışı tasarım anlayışıyla banyo ve mutfaklara benzersiz bir yorum getiren Tureks

bien all design Haberi

bien all design


All Design İstanbul, bu yıl da her yıl olduğu gibi tasarımı farklı bir bakış açısıyla ele aldı. Bien’in katılım sponsoru olduğu ünlü Tasarımcı ve Mimar Ron Arad, All Design kapsamında gerçekleşen konferansta konuşma yaptı.  

Birbirinden ünlü ve mesleklerinde uzman tasarımcı, sanatçı, müzisyen ve akademisyenin katıldığı All Design İstanbul, 22-23 Şubat tarihlerinde Hilton Istanbul Convention & Exhibition Center’da düzenlendi. Tasarım harikası Bookwarm kitaplık ve dev Swarovski kristal avizelerin yaratıcısı, Belçika’daki Mediacite’nin ve İsrail’deki Holon Tasarım Müzesi’nin de mimarı Ron Arad, ‘Neler ve Eğerler’ başlıklı konuşmasında özgün tasarım çalışmalarından örnekler verdi. Trendlerin insanları düşünmemeye sevkettiğini vurgulayan Arad, bu nedenle varolan tüm trendlerin dışında kalmaya özen gösterdiğini dile getirdi. Ron Arad, dünyada tasarımın her geçen gün daha fazla önem kazandığını ve Türkiye’nin...