05 / 05 / 2024

bien fuar

bien fuar

Bien bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. İlk iki gün 2 bini aşkın kişi Bien standını ziyaret etti.

Bien, yeni ürünleriyle Unicera'da yerini alacak!

Ödüllü tasarımları, çok özel ve sürekli yenilenen 800’ü aşkın ürün yelpazesiyle sektörün öncülerinden olan Bien, UNICERA’ da bu yıl da dikkatleri üzerine çekecek.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien 43 yeni koleksiyonunu UNICERA'da sergiledi!

23- 27 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, Bien Seramik bu yıl tasarladığı 43 yeni koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardı.

Bien Seramik, Unicera Fuarı'na katılacak!

UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı’nın bu yıl 28’incisi düzenleniyor. 23- 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda yerini alacak olan Bien Seramik, sektörün alıcı ve üreticileri ile burada buluşacak.

Bien Cersaie Fuarı'nda ödüllü tasarımlarını sergileyecek!

Yapı Sektörü’nde dünyanın en geniş kapsamlı fuarları olan Cersaie Fuarı, 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek. BİEN fuarda yeni ve göz alıcı 100’ün üzerinde ürün çeşidi ile yerini alacak.

Bien 14-17 Nisan'da ABD'deki Coverings 2015 fuarına katılacak!

Karo seramik alanında dünyanın en önemli pazarlarından biri olan ABD’nin Orlando şehrinde düzenlenecek Coverings fuarında BİEN, yeni ve göz alıcı tasarımlarıyla yerini alacak.

UNİCERA'daki Bien standını binlerce kişi ziyaret etti!

Bien bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. Fuar boyunca ilginin yoğun olduğu BİEN standını binlerce kişi ziyaret etti.

Bien’in yeni sezon için tasarladığı koleksiyonları MosBuild Fuarı'nda görücüye çıktı!

Bien, 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova’ da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de, üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini tüm dünyaya sergiledi...

Aydın Boysan, UNICERA'da Bien standında öğrencilerle buluşuyor!

Yeni koleksiyonlarıyla sektöre her sene yön veren Bien, UNICERA Fuarı kapsamında, 1 Mart Cumartesi günü saat 13.00’da Aydın Boysan ve üniversite öğrencilerini bir araya getiriyor.

Bien, UNICERA’daki farkını bu yıl da yenilikçi ürünleriyle ortaya koyuyor!

26 Şubat – 2 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ürünleri ile göz dolduran Bien, hem tasarım hem de yenilikçi yönünü fuar süresince ziyaretçilerle buluşturacak...

Bien bu sene UNICERA'da yine fark yaratacak!

Bien, 26 Şubat – 2 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak (UNICERA) Fuarı’nda birbirinden farklı ürünleriyle hem tasarım hem de yenilikçi yönünü ortaya koyacak...

Bien Coverings Karo ve Taş Fuarı’na katılıyor!

Cersaie, Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı, Unicera ve MosBuild’in ardından Bien, 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Atlanta kentinde düzenlenecek Coverings Karo ve Taş Fuarı’na katılıyor.

Bien 16 -19 Nisan'da Rusya'daki MosBuild Fuarı'na katılıyor!

Bien, 16-19 Nisan 2011 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenecek Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de zengin ürün portföyünden serilerin yanı sıra üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini de tüm dünyaya sergileyecek.

Bien, UNICERA’da yeni ürünlerini sergiledi!

Seramik ve seramik sağlık gereçleri ürünlerinin son trendleri UNICERA Fuarı’nda sergilendi. Bien Tasarım Ekibi’nin özgün tasarımlarının sergilendiği Bien standı, hem yerli hem de yabancıların akınına uğradı...

bien fuar Haberi

bien fuar

Bien bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. 2015 yılı ye­ni se­ri­le­r ilk de­fa bu fu­ar­da yet­ki­li sa­tı­cı­la­r, sek­tör pro­fes­yo­nel­le­ri­ ve ni­hai tü­ke­ti­ci­le­rin be­ğe­ni­le­ri­ne sunuldu.


Fuardaki en önemli gelişme 66’ ülkeye ihracat yapmakta olan BİEN Seramik'in uluslararası pazarda çok ciddi bir mesafe katetmiş olması. İlk iki gün 2 bini aşkın kişi Bien standını ziyaret etti. Ziyaretçilerin 100'ü aşkını yabancı yetkili satıcı 100’e yakın yurtiçi yetkili bayii ve 50’ye yakın yurtdışı yetkili bayi yeni koleksiyon ve ürünler hakkında bilgi aldı.


Bİ­EN Sa­tış Grup Baş­ka­nı Me­tin Sav­cı “Mar­kay­la il­gi­li ge­rek yur­ti­çi, ge­rek yurt­dı­şı pa­zar­la­rı­nın ta­lep­le­ri­ni dik­ka­te alan üre­tim ya­pı­yo­ruz. Sa­tış ve pa­zar­la­ma po­li­ti­ka­la­rıy­la ye­ni­lik­çi, di­na­mik ve fark­lı ürün­le­ri pa­za­ra su­nu­yo­ruz. Bu...