28 / 04 / 2024

Bien Coverings Karo ve Taş Fuarı’na katılıyor!

Bien Coverings Karo ve Taş Fuarı’na katılıyor!

Cersaie, Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı, Unicera ve MosBuild’in ardından Bien, 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Atlanta kentinde düzenlenecek Coverings Karo ve Taş Fuarı’na katılıyor.



29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Atlanta kentinde düzenlenecek olan, sektörün en önemli fuarları arasında kabul edilen Coverings Karo ve Taş Fuarı, her yıl dünyanın dört bir köşesinden sektörün önemli isimlerini konuk ediyor.


standı ile fuara katılacak olan Bien, stantta ödüllü ürünlerinin yanında yaptığı yatırımlar sayesinde ürettiği son teknoloji ürünü Seramik Sağlık Gereçleri ve karolarını da sergiliyor olacak. Uluslararası fuarların iş gelişimi açısından çok olumlu olduğunu dile getiren Bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı konuya ilişkin olarak: “Dünya standartlarında üretim yapıyoruz ve bunu dünyaya anlatmak için tüm fırsatları değerlendiriyoruz. Uluslararası fuarlarda, hem Türkiye’deki üretim kalitesini gösteriyor hem de yeni iş bağlantıları yapmaya çalışıyoruz Hedefimiz, her yıl artan ihracatımızı bu sene %25, seneye %35 daha artırmak. 2012’de yaptığımız 20 milyon Euro’luk üretim yatırımlarıyla, kapasitemizi ve kalitemizi artırdık ve artık dünya ile yarışıyoruz” dedi.


Geri Dön