13 / 05 / 2024

bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı

bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı

Cersaie, Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı, Unicera ve MosBuild’in ardından Bien, 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Atlanta kentinde düzenlenecek Coverings Karo ve Taş Fuarı’na katılıyor.

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali İnal tarafından kuruldu.

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Dinçer tarafından kuruldu.

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Filiz tarafından kuruldu. 

TMSF Penta Grup'un Sultanbeyli'deki 5 dairesini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Sultanbeyli'deki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Akkuş Grup Kavaklı projesi 2 ay içinde satışta!

Alıcısına kolaylık sunmaya devam eden Akkuş Grup, Kavaklı'daki yeni projesinin iki ay içerisinde satışa çıkaracak.

Haldız Grup Ankara satış ofisi!

Haldız Grup Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Haldız Grup tarafından hayata geçirilen proje 500 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip. 

Dönüşüm marka şehirler yaratacak!

Sabah Gazetesi'nin düzenlediği kurultaya Ado Grup Satış Grup Başkanı Serpil Ocak Onan katılım gösterdi. Onan, ''dönüşüm marka şehirler yaratacak'' dedi.  

bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı Haberi

bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı

29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Atlanta kentinde düzenlenecek olan, sektörün en önemli fuarları arasında kabul edilen Coverings Karo ve Taş Fuarı, her yıl dünyanın dört bir köşesinden sektörün önemli isimlerini konuk ediyor.


standı ile fuara katılacak olan Bien, stantta ödüllü ürünlerinin yanında yaptığı yatırımlar sayesinde ürettiği son teknoloji ürünü Seramik Sağlık Gereçleri ve karolarını da sergiliyor olacak. Uluslararası fuarların iş gelişimi açısından çok olumlu olduğunu dile getiren Bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı konuya ilişkin olarak: “Dünya standartlarında üretim yapıyoruz ve bunu dünyaya anlatmak için tüm fırsatları değerlendiriyoruz. Uluslararası fuarlarda, hem Türkiye’deki üretim kalitesini gösteriyor hem de yeni iş bağlantıları yapmaya çalışıyoruz Hedefimiz, her yıl artan ihracatımızı bu sene %25, seneye %35 daha artırmak. 2012’de yaptığımız 20 milyon...