28 / 04 / 2024

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 



Bursa'daki Oyak Renault fabrikasında kurulan ikinci el otomobil yenileme ile yenilikçi bir yaklaşım oluşturacak olan Refactory'de, aynı zamanda yenilenen tüm araçlar Renew'un ikinci el konusundaki uzmanlığı ile bir araya gelecek. Şirketten konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Renew, Türkiye'de 56 noktada faaliyette bulunan geniş satış ağıyla ikinci el araçlarda yeni bir standart oluşturuyor. 

96 kontrol noktası, 12 aya kadar garanti ve 'cazip' finansman imkanları sunan Renew, ikinci el araç güvenilirliğinin yanı sıra tüm markalara sahip geniş bir model yelpazesiyle hizmet veriyor. 

Renault Group, Refactory ile sürdürülebilir kalkınma stratejisinin merkezinde olan endüstriyel ve ticari bir ekosistem yaratmayı planlıyor. Refactory faaliyetlerine ilk olarak Fransa'nın Flins bölgesinde başlayan Renault Group, sonrasında faaliyetlerini İspanya'nın Sevilla kentinde sürdürdü. Son olarak ise Bursa'da faaliyete başladı. 

Renault Grup, Renew ile Türkiye de fabrika çıkışlı ikinci el araç satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışını başlatıyor!


Geri Dön