13 / 05 / 2024

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 



Oyak Renault fabrikası bünyesinde kurulan yeni endüstriyel tesisin hedefi, kullanılmış otomobillerin standartlara göre yenilenmesi. Test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımları gibi hizmetler veren Refactory, aynı zamanda boya işlemleri, Renault estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü ve otomobilin standartlaştırılmış fotoğraf çekimi alanlarında da kalitesiyle farka imza atıyor. İlk etapta Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modellerine odaklanan Refactory, hizmetlerini sunacak. 

Renault Grup, Renew ile Türkiye de fabrika çıkışlı ikinci el araç satışını başlatıyor!

Bu yaklaşımın avantajı, endüstriyel şekilde standartlaştırılmış süreç, maliyet düşürme ve aynı zamanda yüksek kaliteli onarım seviyesi şeklinde olurken, Oyak Renault fabrika ekiplerinin güçlü uzmanlığı, bayilere RENEW'in yeni kalite standartlarını sunmasına imkan verecek. 

Buradan çıkan ikinci el otomobillerin 2 yıl da garantileri bulunacak. Refactory tarafından yenilenen tüm ikinci el araçlar, yetkili Renew bayilerinde Renew kimliği kapsamında satışa çıkarılacak. 

Euro Bölgesi'ndeki kredi talebinde sert düşüş!

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

 


Geri Dön