02 / 05 / 2024

TMSF Penta Grup'un Sultanbeyli'deki 5 dairesini satıyor!

TMSF Penta Grup'un Sultanbeyli'deki 5 dairesini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Sultanbeyli'deki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Penta Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Sultanbeyli'deki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

İstanbul Sultanbeyli Adil mahallesinde yer alan gayrimenkullerin muhammen bedelleri 180 bin TL ile 185 bin TL arasında değişiyor.

TMSF Penta Grup un Sultanbeyli deki 5 dairesini satıyor!

1-PENTA GRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ne ait Adil Mahallesi Kaleci Sokak No:3 Daire 1 ve 2, No:5 Daire :1/ Baldemir Sokak No: 6, Daire 1 ve 2 Sultanbeyli/ İSTANBUL  adresinde bulunan aşağıdaki 5  (beş) adet dubleks mesken teklif alma yöntemi ile yapılacak ihalede satılacaktır.
2-Teklifler, PENTA GRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’nin aşağıdaki adresine 21/09/2018 tarihi mesai saati (Saat: 17:00’a kadar) bitimine kadar verilecektir. İstekliler arasında 24/09/2018 tarihinde Saat: 15.00’deaçık artırma şirketin aşağıda belirtilen adresinde yapılacaktır. Teklifler 21/09/2018 tarihi mesai saati bitimine kadar PENTA GRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’nin aşağıdaki adresine elden teslim edilebileceği gibi aynı tarih / saate kadar aynı adreste olacak şekilde posta ile  de gönderilebilecektir.
3-İstekliler; yayınlanan listede belirtilen gayrimenkullerin muhammen bedelinin % 5’i tutarındaki teminatı  PENTA GRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ne ait  ZİRAAT Bankası GİRİŞİMCİ DOLAYOBA Şubesine ait TR55 0001 0021 8762 3819 0450 02 TL  hesabına  nakden teklif tarih / saatine kadar yatıracak ya da aynı tutarda örneği aşağıdaki adresten temin edilecek olan en az 3 ay süreli geçici Banka teminat mektubunu  PENTA GRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ne  teslim etmesi gerekecektir.  İhale mahallinde nakit teminat tahsili yapılmayacaktır.
4-Satış koşulları ve satışa sunulan gayrimenkuller hakkında daha ayrıntılı bilgi PENTA GRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’nin internet adresinden veya aşağıdaki başvuru adresinden temin edilebilecektir.
5-Teklif verenler bu ilandaki hükümleri, teklif ve taahhütname formundaki satış koşullarını ve ihale usullerini kabul etmiş sayılırlar.
6-Gayrimenkullerle ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir.
7-PENTA GRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Devlet İhale Kanunu ve Kamu İhale Kanununa tabi olmadığından ihale yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.
8-Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde PENTA GRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ tarafından yapılacak açıklamalar geçerlidir.
9-Gayrimenkullerin devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü sözleşme masrafları alıcıya, vergi resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler yasal düzenlemeler kapsamında taraflara aittir.
10-Teklifi kabul edilen isteklinin PENTA GRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde PENTA GRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ikinci en yüksek teklifi veren istekliden satın almasını isteyebilir.


Geri Dön