13 / 05 / 2024

atlanta Coverings Karo ve Taş Fuarı

atlanta Coverings Karo ve Taş Fuarı

Cersaie, Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı, Unicera ve MosBuild’in ardından Bien, 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Atlanta kentinde düzenlenecek Coverings Karo ve Taş Fuarı’na katılıyor.

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Yavuz ve Waheed Ahmed Ab Abdulkhaleq ortaklığında kuruldu.

ABD'nin Atlanta kentinde inanılmaz talep: Zenginler, özel muhit ve polis gücü istedi!

ABD'nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta kentinde Cumhuriyetçiler, şehirdeki suç oranının artmasını gerekçe göstererek zenginlerin yaşadığı muhitin şehirden koparılması ve buraya ayrı kolluk gücü tahsis edilmesini istedi.

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı.

Cardi B Atlanta'da 5.8 milyon dolara malikane aldı!

Kısacık zamanda dünyanın en çok kazanan ünlüleri arasına giren Cardi B, Atlanta'da bulunan malikaneyi 5.8 milyon dolara satın aldı.

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi Fuarı 9 Nisan'da başlıyor!

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı 9 - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Orlando'da düzenlenecek. Fuara sektörün önde gelen 1100 firmasının katılım sağlaması amaçlanıyor.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

BİEN Seramik, Coverings 2017'de!

Coverings 2017 ABD’nin Orlando şehrinde 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara bu yıl da katılacak olan BİEN Seramik büyük ebatlı ürünlerini ve ABD pazarı için hazırladığı özel koleksiyonlarını tanıtacak.

Eczacıbaşı, Türkiye’deki karo üretimini tek merkezde topluyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, Tuzla’daki karo seramik tesislerini ise lojistik merkezine dönüştürecek.

Kaleseramik dünyanın 12'nci seramik karo üreticisi!

Kale Yapı Başkan Yardımcısı Derya Ercan: " Kaleseramik, bugün Avrupa’nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olmayı başarmış bir Türk şirketi " şeklinde konuştu.

Interface, ahşap görünümlü karo halısını tanıttı!

Önde gelen iplik üreticisi Aquafil ortaklığıyla geliştirilen, canlı ve kontrast renklerin kombinasyonunu sağlayan bu yeni teknoloji, Interface Microtuft iplik yapısı ile birleştirildi.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

BİEN yenilikçi ürün­le­riy­le Coverings 2016'ya katıldı!

Karo seramik alanında dünyanın önemli pazarlarından biri olan ABD’nin Chicago şehrinde düzenlenen Coverings’te BİEN standına ilgi büyüktü. BİEN yenilikçi tarzı ve göz alı­cı ürün­le­riy­le fuara katıldı.

ABD’nin lüks rezidanslarına Türk mermeri!

ABD’nin Şikago şehrinde düzenlenen Coverings fuarında Türk mermerlerinin ilgi odağı olması, fuara katılan firmaların yüzünü güldürdü. Fuarda 200 milyon dolarlık iş bağlantısı sağlandı.

atlanta Coverings Karo ve Taş Fuarı Haberi

atlanta Coverings Karo ve Taş Fuarı

29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Atlanta kentinde düzenlenecek olan, sektörün en önemli fuarları arasında kabul edilen Coverings Karo ve Taş Fuarı, her yıl dünyanın dört bir köşesinden sektörün önemli isimlerini konuk ediyor.


standı ile fuara katılacak olan Bien, stantta ödüllü ürünlerinin yanında yaptığı yatırımlar sayesinde ürettiği son teknoloji ürünü Seramik Sağlık Gereçleri ve karolarını da sergiliyor olacak. Uluslararası fuarların iş gelişimi açısından çok olumlu olduğunu dile getiren Bien Satış Grup Başkanı Metin Savcı konuya ilişkin olarak: “Dünya standartlarında üretim yapıyoruz ve bunu dünyaya anlatmak için tüm fırsatları değerlendiriyoruz. Uluslararası fuarlarda, hem Türkiye’deki üretim kalitesini gösteriyor hem de yeni iş bağlantıları yapmaya çalışıyoruz Hedefimiz, her yıl artan ihracatımızı bu sene %25, seneye %35 daha artırmak. 2012’de yaptığımız 20 milyon...