23 / 07 / 2024

bien ırak fuarı

bien ırak fuarı

Türkiye seramik sektörünün yenilikçi firması Bien’in standı, Irak’ta düzenlenen Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Ürdün'deki Irak İmar ve Yatırım Fuarı açıldı!

Ürdün'ün ikinci kez ev sahipliği yaptığı Irak konferansı ve fuarına Iraklı bakanlar, milletvekilleri, bazı illerin, ticari sektörlerin, bankaların ve inşaat firmalarının temsilcileri katıldı.

Kuzey Irak Erbil Gayrimenkul Fuarı 26-29 Ekim'de!

Kuzey Irak Erbil'de bu yıl 2.si gerçekleşecek olan ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun İnşaat Fuarı ses getirecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "İnşaat Fuarı Samsun'da hem iz bırakıyor hem de sektör dinamiklerine ve kente önemli katkı sağlıyor. İnşaat deyince de akla Karadeniz ve Karadeniz insanı geliyor" dedi.

Bien 43 yeni koleksiyonunu UNICERA'da sergiledi!

23- 27 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, Bien Seramik bu yıl tasarladığı 43 yeni koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardı.

Bien Seramik, Unicera Fuarı'na katılacak!

UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı’nın bu yıl 28’incisi düzenleniyor. 23- 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda yerini alacak olan Bien Seramik, sektörün alıcı ve üreticileri ile burada buluşacak.

Bien Cersaie Fuarı'nda ödüllü tasarımlarını sergileyecek!

Yapı Sektörü’nde dünyanın en geniş kapsamlı fuarları olan Cersaie Fuarı, 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek. BİEN fuarda yeni ve göz alıcı 100’ün üzerinde ürün çeşidi ile yerini alacak.

Irak Erbil Real Expo Fuarı 1 Aralık'ta başlıyor!

Yabancılara konut satışını artırmayı hedefleyen Erbil Real Expo Fuarı Irak'ta düzenlenecek. Gayrimenkul sektöründe yatırımı cazip hale getirmesi öngörülen fuar 1 - 4 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bien 14-17 Nisan'da ABD'deki Coverings 2015 fuarına katılacak!

Karo seramik alanında dünyanın en önemli pazarlarından biri olan ABD’nin Orlando şehrinde düzenlenecek Coverings fuarında BİEN, yeni ve göz alıcı tasarımlarıyla yerini alacak.

UNİCERA'daki Bien standını binlerce kişi ziyaret etti!

Bien bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. Fuar boyunca ilginin yoğun olduğu BİEN standını binlerce kişi ziyaret etti.

UNİCERA'daki Bien standını 2 günde 2 bin kişi ziyaret etti!

Bien bu yıl 27’n­ci­si dü­zen­le­nen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da üre­ti­ci fir­ma ola­rak, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. İlk iki gün 2 bini aşkın kişi Bien standını ziyaret etti.

İzmir Enternasyonal Fuarı ulaşımı arapsaçına çevirdi!

Kapılarını 83. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı İzmir'de ulaşımı arapsaçına çevirdi. Akşam saatlerinde metro alanı içerisinde dakikalarca beklemek zorunda bırakılan vatandaşlar balık istifi yolculuk yapmaya başladı.

Bien’in yeni sezon için tasarladığı koleksiyonları MosBuild Fuarı'nda görücüye çıktı!

Bien, 15-18 Nisan tarihleri arasında Moskova’ da düzenlenen Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de, üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini tüm dünyaya sergiledi...

bien ırak fuarı Haberi

bien ırak fuarı

Türkiye'de dijital teknolojiyi kullanarak duvar karoları üreten ilk firma olan Bien, 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 8. Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı’nda ödüllü tasarımlarıyla öne çıktı. 23 ülkenin katıldığı Ortadoğu’nun en büyük fuarlarından biri olan Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı’na 850 firma katıldı.

Geçtiğimiz yıl İtalya’da düzenlenen A’Design Awards yarışmasında ödül alan seramik ve banyo ürünlerinden Harmony, Fracture ve Poros serilerini ziyaretçilere sunan Bien, özellikle Erbil, Süleymaniye, Bağdat, Necef, Kerbela, Basra, Musul ve Dohuk gibi illerden gelen müşterilerinin yoğun talepleri ile karşılaştı.

BİEN’İN STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

60 metrekarelik standıyla fuarın yıldızları arasına giren Bien’in digital ürünleri, büyük ebatlı, ahşap ve mermer desenli yer ürünleri de tüm dikkatleri üzerine çekti.

Bien Seramik Genel Müdürü Metin Savcı, ''Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı, sektörel bir fuar...