03 / 05 / 2024

Ödüllü Bien Tasarımları Irak Fuarı'nın yıldızı oldu!

 Ödüllü Bien Tasarımları Irak Fuarı'nın yıldızı oldu!

Türkiye seramik sektörünün yenilikçi firması Bien’in standı, Irak’ta düzenlenen Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı’nda büyük beğeni topladı.



Türkiye'de dijital teknolojiyi kullanarak duvar karoları üreten ilk firma olan Bien, 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 8. Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı’nda ödüllü tasarımlarıyla öne çıktı. 23 ülkenin katıldığı Ortadoğu’nun en büyük fuarlarından biri olan Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı’na 850 firma katıldı.

 

Geçtiğimiz yıl İtalya’da düzenlenen A’Design Awards yarışmasında ödül alan seramik ve banyo ürünlerinden Harmony, Fracture ve Poros serilerini ziyaretçilere sunan Bien, özellikle Erbil, Süleymaniye, Bağdat, Necef, Kerbela, Basra, Musul ve Dohuk gibi illerden gelen müşterilerinin yoğun talepleri ile karşılaştı.

 

BİEN’İN STANDINA ZİYARETÇİ AKINI

60 metrekarelik standıyla fuarın yıldızları arasına giren Bien’in digital ürünleri, büyük ebatlı, ahşap ve mermer desenli yer ürünleri de tüm dikkatleri üzerine çekti.

Bien Seramik Genel Müdürü Metin Savcı, ''Erbil Uluslararası Genel Ticaret Fuarı, sektörel bir fuar olmamasına rağmen, gördüğümüz ilgi çok büyüktü. Proje ve perakende satışlarımızda patlama yaşadık. Türk seramiğinin adını Orta Doğu’da da duyurma imkanı bulduk” dedi.

Açılışını Erbil Valisi Nevzat Hadi’nin yaptığı fuara ayrıca Irak İmar Bakanlığı’nın yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri de Bien standını ziyaret edenler arasında yer aldı.


Geri Dön