28 / 04 / 2024

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.



Çeyrek asırdır arsa-gayrimenkul, emlak ve inşaat alanlarında faaliyet gösteren Yeşil Vadi, inşa ettiği butik villa projeleriyle de dikkat çekiyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre İstanbul ve Çanakkale’nin dışında Tekirdağ, Kırklareli, Edirne illerini kapsayan Trakya bölgesinde imarlı, ifrazlı, tek tapulu arsa üreterek yatırımcılarına yüksek prim kazandıran Yeşil Vadi firması, butik villa projeleri Silivri Yeşil İnci 1, Yeşil İnci 2’de satışları tamamladı. En yeni projesi Kırklareli Istranca Dağları eteklerindeki 168 Ahşap villadan meydana gelen Yeşil Mahalle projesinde üç etabın satışını yapan Yeşil Vadi, kalan son iki etap çalışmalarını da hızlandırdı.

2023 ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

ASLI ORHAN DEMİRAL, “2023’ÜN YILDIZI ARSA YATIRIMI”

Son senelrede arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğine değinen Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, “Sektörde çeyrek asırdır arsa-gayrimenkul, emlak ve inşaat alanında güven tesis etmiş bir firmayız. Yeşil Vadi olarak 25 senede 20 milyon metrekareyi aşan 41 bin bağımsız parseli aşan ve yaklaşık olarak 2 bin 900 futbol sahası büyüklüğünde arsa satışı yaparak kırılması güç bir rekora imza attık. Pek çok müşterimiz kazanç elde etmiş olduğu yatırımı referans göstererek 1. derece yakınlarını ve sevdiklerini Yeşil Vadi ile tanıştırıyor. Son senelrede insanımız büyük oranda arsa yatırımı yaptı. Biz yatırımcılarımıza kazandırmaktan dolayı mutluyuz. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Gayrimenkul yatırımlarında bayrak arsada. “Arsa Yatırımı” diğer tüm yatırım araçlarını geride bırakarak 2023 yılının yıldızı oldu. Biz birçok gelir grubuna hitap eden projeler üretiyoruz. Şu anda 700 bin liradan başlayıp 10 milyon TL ve üzerinde bir portföye sahibiz. Trakya bölgesinde süren yatırım portföyümüze Çanakkale, Balıkesir ve  Ankara  Beypazarı’nı da ekledik. Söz konusu bu bölgeler satıcısını ve yatırımcısını hiç üzmedi. Gelişimi çok hızlı, toprağı çok verimli, devlet projelerinin yoğun olduğu bölgeler şeklinde isimlendirebiliriz” diye konuştu.

YATIRIMCILARIN TAPU SEVİNCİ

Yüksek yatırım potansiyeline sahip lokasyonlarda bugüne dek on binlerce yatırımcıyı arsa sahibi yapan Yeşil Vadi, Kırklareli-Babaeski ve Demircihalil projelerinden arsa alan toplamda 200 yatırımcının tapusunu teslim etti. Tapu sevinci yaşayan vatandaşlar aileleriyle beraber birikimlerini doğru bir yatırım aracında değerlendirmenin sevincini yaşadı.
 

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

Fahiş kira artışlarının sonuna mı gelindi? 'Yüzde 15'e varan düşüşler söz konusu'

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!


Geri Dön