18 / 05 / 2024

Bien kilim desenli seramik serisi 2013 kasım

Bien kilim desenli seramik serisi 2013 kasım

Yenilikçi ürünleri ile adından sıkça söz ettiren seramik sektörünün öncü firması Bien, yepyeni ve çok özel ürün serileriyle duvardan duvara farklı mekânlar yaratmanın peşine düşüyor...

ŞOK 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu cumartesi birçok üründe indirim fırsatı sunulacak...

ŞOK market 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bu cumartesi günü ŞOK markette seçili birçok ürün raflardaki yerini alacak. ŞOK'ta 16 Jant Çocuk Bisikleti Mavi Pembe 2.499 TL, Zigon Sehpa Mermer Desenli Metal Ayaklı Üçlü 349 TL.

BİM'de çeyizlik 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenli bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü!

BİM'in 23 Haziran tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenlı bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü.

BİM'de 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 12 parça desenli çay seti 159 TL'ye düştü!

BİM 23 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 12 parça desenli çay seti 159 TL'ye düştü.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

ŞOK’ta ayaklı fırça faraş seti 55 TL’ye, büyük tabure 35 TL’ye, desenli masa 450 TL’ye düştü!

ŞOK’un 12 Nisan-18 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, ayaklı fırça faraş seti 55 TL’ye, büyük tabure 35 TL’ye, desenli masa 450 TL’ye düştü. İşte ŞOK 12 Nisan-18 Nisan 2023 fiyat listesi...

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

Enza Home halı ve kilimlerde fiyatları indirdi! Online’a özel yüzde 20 indirim.. Enza Home 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Enza Home halı&kilim ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20 indirim yaptı. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi..

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Toyota C-HR ile premium deneyim! Toyota C-HR 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Toyota C-HR vücudunuzun her noktasını güzelce kavrayan, elmas desenli döşemeleriyle harika bir sürüş deneyimi yaşatmak için kullanıcısını bekliyor. Toyota C-HR ile JBL premium ses sistemi ile yolculuklarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak. Peki, Toyota C-HR Ekim ayında ne kadar oldu?

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

BİM Market 10 Haziran kataloğu yayınlandı! Yepyeni ürünlerin fiyat listesi…

BİM Market 10 Haziran Cuma günü yeni ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu hafta özellikle de LCD televizyonlar ve tropikal desenli ürünler dikkat çekiyor. Her hafta bir konsept ile karşımıza çıkan Bim market bu hafta Tropikal konseptiyle eviniz için tropikal desenli ürünleri satışa sunuyor.

İzocam Tekiz'den sinüs desenli taşyünü cephe paneli!

İzocam Tekiz, Türkiye’de ilk ve tek sinüs desenli taşyünü cephe panelini satışa çıkardı.

Bien kilim desenli seramik serisi 2013 kasım Haberi

Bien kilim desenli seramik serisi 2013 kasım

Yatak odasından salona, çocuk odalarından bahçelere kadar pek çok mekânda kullanılabilecek tarzda seramik ürünler geliştiren Bien, bu kez de kilim yerine tercih edilebilecek ‘Carpet Serisi’ni meraklılarının beğenisine sunuyor.


Özellikle sıcak bölgeler ve yerden ısıtmalı evler için ideal olan Carpet Serisi, halı tozlarına alerjisi olup ev dekorasyonunda halı şıklığından vazgeçemeyenler için yepyeni bir seçenek.


Carpet Serisi, birçok farklı desende döşenebilecek şekilde ayrıca mavi ve kahverengi renk seçenekleriyle sunuluyor. İç ve dış alanlarda da kullanım imkânı sunan seri, 50x50 cm ebatlarında, dijital ve mat olarak üretiliyor. 


BİEN’DEN DİLEDİĞİNİZ YERDE KULLANABİLECEĞİNİZ BİR ÜRÜN: PİCASSO SERİSİ


İç ya da dış mekân gözetmeksizin, ister banyo, ister mutfak, ister ofis, isterseniz de sosyal alanlarda kullanılabilen Picasso Serisi, bulunduğunuz ortama bambaşka ve benzersiz bir hava katıyor. 


Ahşap havası veren görünümüyle çok...