06 / 05 / 2024

Bien kış konsepti

Bien kış konsepti

Tasarımın hayata dokunan her alanında ürünleriyle dikkat çeken Bien, kışı simgeleyen toprak, kahve ve grinin eşsiz tonlarıyla mekanlarınızı kışa hazırlıyor

Epic Games'ten bomba indirimler! Fiyatları görünce ağzınız açık kalacak

Epic Games kullanıcılarına Kış'a veda konsepti ile bir çok oyunda indirime gitti. Epic Games kullanıcıları platformun bu jestinden dolayı kullanıcılar bir çok oyunu kitaplığına indirmeye başladı

Market alışverişinde devrim! Alışveriş sepeti ve nakit ödemeye paydos!

Akıllı teknolojiler artık günlük hayatımızın her alanına girdi. Polonya’da örneklerine rastlanan yeni mağazacılık konsepti ile akılları durduran, adeta devrim niteliğinde yeni uygulamalar hayata geçiriliyor.

Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi Bursa'da inşa ediliyor! 

Külliye konsepti, Cumhuriyet tarihinde ilk kez Bursa'da inşa edilecek. Bursa Diyanet Din Eğitimi Külliyesi içerisinde, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, akademi, sosyal tesisler, barınma birimleri ve uygulamalı eğitim yapılacak bir cami barındıracak.

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Siltaş Marina'da LifeX Konsepti!

Pendik'te hayata geçirilen Siltaş Marina'da LifeX Konsepti'ni uygulanıyor. Konsept, yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor.

Siltaş Yapı’dan bir ilk LifeX Konsepti!

Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile standart sosyal donatılardan farklı olarak yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor. 

Sağlıklı yaşam köyleri konsepti yoğun ilgi görüyor!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri İcra Kurulu Üyesi Mustafa Tayfun, "Henüz emeklilerimizin yüzde 1'ine bile hitap edecek sayıda sağlıklı yaşam köyleri yok. Şu anda 2 milyon emeklinin sağlıklı yaşam köyü için ciddi istekli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Ekovilla'dan depreme karşı yatay mimari konsepti!

Ekovilla, depreme karşı yatay mimari konsepti sunuyor. Ekovilla evleri, karkas duvar panellerinde çivili birleşme yerleri binanın bükülmesini sağladığından depreme karşı korur.

Bien'den, Imperial ve Adonis serileriyle kusursuz tasarımlar!

Bien, mermerin kusursuzca işlendiği Imperial ve Adonis serileriyle mekanlara göz alıcı şıklık ve bütünsel çözümler sunuyor.

Bien'in kış konsepti ile içiniz ısınacak!

Tasarımın hayata dokunan her alanında ürünleriyle dikkat çeken Bien, kışı simgeleyen toprak, kahve ve grinin eşsiz tonlarıyla mekanlarınızı kışa hazırlıyor

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

Bien kış konsepti Haberi

Bien kış konsepti

Kış mevsimini yaşadığımız bugünlerde ve soğuk havayı iliklerimize kadar hissettiğimiz güz döneminde iç mekanlara yönelen hayatımızla beraber mekanlarımızın değeri daha da önem kazanıyor.


Tasarımları ve ödüllü ürünleri ile son yılların en beğenilen markalarından Bien bu soğuk günlerde özlediğimiz sıcacık ortamları yaratmamızda eşsiz tasarımlarıyla içimizi ısıtacak ve yaşam alanlarına benzersiz hava katacak.


Kahvenin sıcacık tonlarını içinde barındıran Bien Koru Serisi ve bu yılın en popüler renklerinden tuape ve gri renklerde üretilmiş Girit Porselen Karo Serileri ile tasarladığınız mekanlarla yaşam alanlarınızda fark yaratacaksınız.


Bien’in sınır tanımayan alternatif ürünleri ile tasarladığınız mekanlarınızda, samimi, sıcak ve modern bir atmosferde geçirdiğiniz zamanın değeri...