08 / 05 / 2024

Bien küçük banyolar için çözümler

Bien küçük banyolar için çözümler

Doğru malzemeyi, doğru rengi ve yerleşimi yaptıktan sonra en küçük mekânlar bile ferah, geniş ve kullanışlı hale gelebilir. Bien, küçük banyoları daha ferah, kullanışlı ve şık hale getirmek isteyenler için sihirli çözüm önerileri sunuyor...

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Bien'in kış konsepti ile içiniz ısınacak!

Tasarımın hayata dokunan her alanında ürünleriyle dikkat çeken Bien, kışı simgeleyen toprak, kahve ve grinin eşsiz tonlarıyla mekanlarınızı kışa hazırlıyor

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.

Bien Hijyen ile temiz banyolar!

İnsan sağlığı önemli. Sağlıklı olmanın en temel kuralı hijyen. Çevre dostu Bien Seramik’in günlük temizliğimizi gerçekleştirdiğimiz banyolarda hijyeni sağlamak adına başlattığı hizmet BİEN HİJYEN’le banyolarda maksimum temizlik sağlanıyor.

Çanakkale Seramik Etoile ile şık ve romantik banyolar!

Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda geliştirdiği ürünlerle büyük ilgi gören Çanakkale Seramik, yeni serisi ‘Etoile’ ile bahar aylarının canlandırıcı ve pozitif etkisini banyolara taşıyor.

Sinpaş Köyceğiz, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

İtalyan asıllı, vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA; gözde konut projelerine imza atmaya devam ediyor. Sinpaş’ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Köyceğiz projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.

Bien Hijyen ile banyolarınız daha hijyen!

Çevre dostu Bien Seramik günlük temizliğimizi gerçekleştirdiğimiz banyolarda hijyeni sağlamak adına bir hizmet başlattı. Uygulama sayesinde banyolarda maksimum temizlik sağlanıyor.

Tema'dan yazlık evlere özel tasarımlar!

Tatil başladı, yazlık evler açılmaya başladı. Yazlık evlerinde yenilik isteyen ya da küçük dokunuşlarla banyolarına farklılık katmak isteyenler için Tema Banyo, hem şık hem de modern ve pratik çözümler sunuyor.

Confetti, Bella koleksiyonuyla banyolara şıklık getiriyor!

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti Bella koleksiyonu banyolara şıklığı ve modernliği getiriyor. Evlere canlılık getiren Confetti, Bella koleksiyonunu banyolarınıza renk katmak için sizlerin beğenisine s

Ege Vitrifiye Diamas serisi ile ışık şöleni!

Ege Vitrifiye Diamas Serisi İle Işık Şölenine Davet Ediyor. Banyomda şıklığı ve gösterişi seviyorum diyorsanız Diamas serisi tam size göre.Ege Vitrifiye, banyolarında gösterişten vazgeçmek istemeyenler için Diamas serisini üretti.

Bien küçük banyolar için çözümler Haberi

Bien küçük banyolar için çözümler

Stüdyo daireler, tek veya iki kişilik yaşama alanları olarak çok kullanışlı ve hesaplı yaşama alanları olarak sıklıkla tercih ediliyor. Son zamanlarda çokça rağbet gören küçük dairelerin dar banyo ve mutfaklarıyla biraz sıkıntı yarattıkları da bir gerçek… Ancak artık küçük metrekareli banyolar için yerden tasarruf etmeyi sağlayacak; mekânı daha ferah ve düzenli gösterecek birçok seçenek var. Doğru malzemeyi, doğru rengi ve yerleşimi yaptıktan sonra en küçük mekânlar bile ferah, geniş ve kullanışlı hale gelebilir.

Banyosunda yenilik yapmak, mekânı daha fonksiyonel kullanmak isteyenler için, Bien’in Pazarlama Müdürü Ebru Uzluer’den, yerden kazandıran, banyonuzu daha keyifli hale getirecek öneriler:

FERAHLATICI AÇIK RENKLER ÖNEMLİ


·         İşe ferahlatıcı düşünceler ve renkler seçmekle başlamak gerekir. Açık renkler, beyaz, kırık beyaz, inci beyazı, fildişi, bej, krem...