05 / 05 / 2024

Bien Seramik ulaşım

Bien Seramik ulaşım

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARKIMEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

Bien Seramik’ten yazlıklara özel kullanışlı tasarımlar!

Çevreye duyarlı ve tasarımda öncü marka Bien Seramik’in yeni tasarımları kullanım açısından birçok alternatif sunuyor. Yapı sektörüne inovatif çözümler getiren markanın ürün gamı iç mekandan dış mekana, duvardan zemine birçok alanda kullanım özelliğine sahip.

Bien Seramik, En İyi Banyo Tasarımı Ödülü'nün sahibi oldu!

Dünyada 25 ülkede yayınlanan Elle Decoration Dergisi’nin düzenlediği EDIDA (Elle Decor International Design Awards) isimli yarışmanın 2015 yılına ait ödülleri sahiplerini buldu. Banyo kategorisinde kazanan Bien Seramik oldu.

Bien Seramik'ten ahşap görünümlü seramik koleksiyonu!

Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı.

Bien Seramik'ten yeni Picasso serisi!

Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor. Birçok tasarımında doğadan ilham alan Bien seramik , Picasso serisinde hem ünlü ressamın tablolarından hem de doğadan etkileniyor.

Bien Seramik Van'da 3 katlı mağaza açtı!

Bien Seramik’in Van’daki bayisi Van Derya Yapı’nın yenilenmesi ve konsept mağaza haline getirilmesinin ardından mağazaya açılış töreni düzenlendi. Mimar ve müteahhitlerin özel konsept mağaza açılışına ilgisi büyüktü

Bien Seramik, vitrifiye alanında 2 seri üretti!

Son üç yıldır seramik sağlık gereçleri de üreten Bien Seramik vitrifiyede sektöre giriş yaptı. Birbirlerine tamamen zıt formları olan Fracture ve Organic serileri prestijli tasarım ödüllerinin de sahibi.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Bien Seramik iki ödül birden aldı!

Bien Seramik'in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan 'Organic' banyo serisi tasarım dünyasındaki çok önemli iki ödülü birden aldı.

Evora İstanbul ulaşım!

Evora İstanbul ulaşım , adres, telefon numarası ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Tuzla Aydınlı'da yükselen Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzasını taşıyor...

İzmir Egesel Bayraklı ulaşım!

Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan İzmir Egesel Bayraklı ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Çukurova Tower ulaşım!

Çukurova Tower ulaşım , adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çukurova Gayrimenkul imzasıyla yükselen Çukurova Tower Kartal'da inşa ediliyor...

Bien Seramik ulaşım Haberi

Bien Seramik ulaşım

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARKIMEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karoları ile ödül aldı.


Arkitera tarafından 21. Yüzyılın mekânsal ve sosyal değişimlerinin tüm boyutları ile ele alındığı Arkimeet 2014 etkinliğinde dijital tasarım, akıllı kentler..., gibi konular 60’ı aşkın konuşmacı ile birlikte değerlendirildi.


İki gün süren etkinliğin son gecesinde Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından her sene verilen ödüller dağıtıldı. ‘’ Genç Mimar, İşveren ve Yapı Malzemesi ‘’ başlıkları ile verilen ödüllerde bu yıl BİEN ‘’ Yapı Malzemesi’’ kategorisinde "İnce Yapı Bileşenleri " ödülünün sahibi oldu.


Türkiye’de ilk kez ve sadece Bien teknolojisiyle üretilen 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karolar Arkimeet 2014 etkinliğinde ödüllendirilerek farklılığını...