30 / 04 / 2024

Bien Seramik, vitrifiye alanında 2 seri üretti!

Bien Seramik, vitrifiye alanında 2 seri üretti!

Son üç yıldır seramik sağlık gereçleri de üreten Bien Seramik vitrifiyede sektöre giriş yaptı. Birbirlerine tamamen zıt formları olan Fracture ve Organic serileri prestijli tasarım ödüllerinin de sahibi.



Vitrifiye alanında tasarladığı birçok seriden ödül alan Bien Seramik, bu iki serisi ile banyolarda ayrıcalık yaratıyor. Marka doğaya saygılı ve tasarım konusuna oldukça önem veriyor. Birçok tasarımıyla farkındalık yaratan Bien Seramik hem kadın hem de erkek ruhuna hitap eden formlarda üretim yapıyor.


Fracture tamamen geometrik, keskin, sert ve erkeksi formlara sahip, Organic ise tamamen organic formlu, çok ince detaylara, yuvarlak yumuşak hatlara ve dairesel yüzeylere sahip. Fracture serisi erkeksi, Organic ise kadınsı formları ile dikkat çeken birbirine tamamen zıt, ayrıcalık yaratan bir o kadar da modern iki farklı seri.



FRACTURE: ÇARPICI VE AYRICALIKLI


Serbest geometrik formu ve sıra dışı çizgileriyle cam kırıklarının büyüleyici görüntüsünü yansıtan seri, dekonstrüktivist akımın tüm minimalizmini banyolara yansıtıyor. Çarpıcı tasarımıyla farklı bir yerde duran Fracture serisi, dünyanın prestijli kurumlarından Como Kültür Departmanı’nın düzenlediği, A’Design Awards’ın büyük ödülü, Altın Ödül’e sahip.



ORGANİC: ÖNCESİ VE BENZERİ YOK


Tasarımcının insan iskeletinden esinlenerek tasarladığını söylediği bu seri iskeletimizin yapısını ve anatomik hareketlerimizi doğal olarak tamamlayan yeni bir ürün. Böylece doğanın formları ve insan doğasının organik sistemleri ilk kez vitrifiye ürünlere ilham vermiş oluyor. No-Rim (kanalsız) teknolojisini kullanan Organic Plus klozet, farklı ve modern bir forma sahip. Yavaş kapanan ince kapağı ve gizli montaj özelliği sayesinde mekanla bütünleşiyor. Bien Organic serisi dünyanın en prestijli ödülleri kabul edilen “Red Dot Design Award” ve “A’Design Awards’’ ödüllerinin de sahibi.


Geri Dön