30 / 04 / 2024

Bien Seramik yeni serisi

Bien Seramik yeni serisi

Son üç yıldır seramik sağlık gereçleri de üreten Bien Seramik vitrifiyede sektöre giriş yaptı. Birbirlerine tamamen zıt formları olan Fracture ve Organic serileri prestijli tasarım ödüllerinin de sahibi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

BİEN Seramik, Coverings 2017'de!

Coverings 2017 ABD’nin Orlando şehrinde 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara bu yıl da katılacak olan BİEN Seramik büyük ebatlı ürünlerini ve ABD pazarı için hazırladığı özel koleksiyonlarını tanıtacak.

Bien en yeni tasarımları ile Bologna'da!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası , dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

Çanakkale Seramik,Savoy ile toprak tonlarını mekanlara taşıyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, yeni serisi ‘Savoy’ ile toprak tonlarının sıcaklığı ve doğallığını mekanlara taşıyor.

Bien Seramik’ten yazlıklara özel kullanışlı tasarımlar!

Çevreye duyarlı ve tasarımda öncü marka Bien Seramik’in yeni tasarımları kullanım açısından birçok alternatif sunuyor. Yapı sektörüne inovatif çözümler getiren markanın ürün gamı iç mekandan dış mekana, duvardan zemine birçok alanda kullanım özelliğine sahip.

Bien Seramik yeni serisi Haberi

Bien Seramik yeni serisi

Vitrifiye alanında tasarladığı birçok seriden ödül alan Bien Seramik, bu iki serisi ile banyolarda ayrıcalık yaratıyor. Marka doğaya saygılı ve tasarım konusuna oldukça önem veriyor. Birçok tasarımıyla farkındalık yaratan Bien Seramik hem kadın hem de erkek ruhuna hitap eden formlarda üretim yapıyor.


Fracture tamamen geometrik, keskin, sert ve erkeksi formlara sahip, Organic ise tamamen organic formlu, çok ince detaylara, yuvarlak yumuşak hatlara ve dairesel yüzeylere sahip. Fracture serisi erkeksi, Organic ise kadınsı formları ile dikkat çeken birbirine tamamen zıt, ayrıcalık yaratan bir o kadar da modern iki farklı seri.



FRACTURE: ÇARPICI VE AYRICALIKLI


Serbest geometrik formu ve sıra dışı çizgileriyle cam kırıklarının büyüleyici görüntüsünü yansıtan seri, dekonstrüktivist akımın tüm minimalizmini banyolara yansıtıyor. Çarpıcı tasarımıyla farklı bir yerde duran Fracture serisi, dünyanın prestijli...