16 / 05 / 2024

Bienal Home Antalya 2015 yatırımları

Bienal Home Antalya 2015 yatırımları

Öpçin Mobilya bünyesinde faaliyet gösteren Bienal Home, Serik’in Abdurrahmanlar bölgesinde Antalya’daki üçüncü fabrikasını açtı. 32 bin metrekarelik fabrikada hem proje işleri hem de ev koleksiyonları üretiyor.

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi!

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1 milyon 300 bin metrekare alana sahip proje 19 bin adet daire, home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

15 soruda Sur Yapı Antalya projesi!

Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis, dükkandan meydana geliyor.  İşte 15 soruda Sur Yapı Antalya projesi...

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi!

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 19 bin konut, home ofis, dükkandan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler tasarlandı. 

Sur Yapı Antalya konut fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesi 19 bin adet daire, home ofis ve dükkanlardan meydana geliyor. 

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya projesinde cadde dükkanları satışa sunuluyor. Dükkan fiyatlarının 209 bin TL'den başladığı projede 19 bin konut, home ofis, dükkanlar yer alıyor.

Sur Yapı Antalya tam fiyat listesi!

İlk 1.000 dairenin satışa sunulduğu Sur Yapı Antalya projesi toplam 19 bin konut, home ofis, dükkanlardan oluşuyor. Sur Yapı Antalya tam fiyat listesi minimum 107 bin TL'den başlıyor.

Bienal Home Antalya'da üçüncü fabrikasını açtı!

Öpçin Mobilya bünyesinde faaliyet gösteren Bienal Home, Serik’in Abdurrahmanlar bölgesinde Antalya’daki üçüncü fabrikasını açtı. 32 bin metrekarelik fabrikada hem proje işleri hem de ev koleksiyonları üretiyor.

Antalya Mimarlık Bienali 16 Eylül'de başlıyor!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği Mimarlık Bienali'nin teması, 'Mimarlıkta Geleceği Düşünmeli olarak belirlendi. 16 Eylülde başlayacak bienal, 30 Ekim'e kadar devam edecek.

Mimarlar Antalya'da geleceği tartışacak!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği Mimarlık Bienali'nin teması, 'Mimarlıkta Geleceği Düşünmek' olarak belirlendi. 16 Eylülde başlayacak bienal, 30 Ekim'e kadar devam edecek

Tepe Home 3 ilde 3 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon zinciri Tepe Home, bu ay Samsun, Antalya ve Bodrum'da açacağı 3 yeni mağazayı tüketicisiyle buluşturuyor.

Tepe Home 3 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon markası Tepe Home, bayilik kanalıyla büyümeye devam ediyor. Tepe Home, Ağustos ayı içerisinde Samsun, Antalya ve Bodrum’da 3 yeni mağaza açacak.

Bienal Home Antalya 2015 yatırımları Haberi

Bienal Home Antalya 2015 yatırımları

Antalya’da Bienal Home, ürünlerini yeni kurduğu 32 bin metrekarelik fabrikasında düzenlediği lansman toplantısı ile tanıttı.Öpçin Mobilya bünyesinde faaliyet gösteren Bienal Home, Serik’in Abdurrahmanlar bölgesinde Antalya’daki üçüncü fabrikasını açtı. 32 bin metrekarelik fabrikada hem proje işleri hem de ev koleksiyonları üretiyor. Fabrikadan çıkan ürünler yurt içinde satışa sunulduğu gibi Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai, Kuveyt, Katar, ABD gibi çeşitli ülkelere ihraç ediliyor. 2016 Lansman Toplantısında konuşan Opçin Grup Ceosu Sıdkı Yılmaz, Türkiye’nin dört bir tarafından lansman toplantısına gelenlere teşekkür etti. Şirket olarak 1965 de Kahramanmaraş’ta ilk faaliyetlerine başladıklarını hatırlatan Yılmaz, “Bugün 7 şirketle 2 kıtada bir çok firma ile yolumuza devam ediyoruz. Kuvety, Katar, Amerika gibi bir çok ülkede ülkemizi temsil etmeye çalışıyoruz. Biz ülkemize hizmet etmek için buradayız. Ürünlerimizin hepsi...